reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej hej :)

Ja dziś od rana intensywnie zaczęłam dzień :) Najpierw poszłam biegać i przebiegłam 9 km :) Później sprzątanie w domku, wypad do galerii hadlowej, gdzie spędziłam 3 godziny i zostawiłam mnóstwo kasy (małż to mnie chyba zabije :szok:) ale wróciłam do domu szczęśliwa :) Teraz czas na relaks.

reklama
Hej Margotko, a z czym tak zaszalałaś??co fajnego kupiłaś??na mnie temperatura źle działa i nawet nie mam siły na korzystanie z wyprzedaży.

Sihaya, wracając do Twojego wczorajszego filmu to ja też takie lubię najbardziej, a co oglądałaś????

Hej Margotko, a z czym tak zaszalałaś??co fajnego kupiłaś??na mnie temperatura źle działa i nawet nie mam siły na korzystanie z wyprzedaży.

Sihaya, wracając do Twojego wczorajszego filmu to ja też takie lubię najbardziej, a co oglądałaś????

Kupiłam 4 bluzki i 4 sukienki :) U mnie też upał niemiłosierny dlatego wizyta w klimatyzowanej galerii to było to czego mi trzeba :p aż nie chciało mi się wychodzić stamtąd :)

A teraz patrze, że mam normalnie pęcherze na stopach :szok:

no to faktycznie zaszalałaś:)
my do sklepu wpadliśmy tylko na moment po jedzenie na grilla.

:) A już po grillowaniu czy dopiero będziecie zaczynać?

Ja sama wieczór spędzam, bo małż wziął i wyjechał i od wtorku sama jestem więc mi troszkę smutno wieczorkami, ale dzisiejsze zakupy poprawiły mi nastrój :-)

My już po grillu ale to był tylko dwuosobowy grill więc szybko poszło:) i pysznie było kupiłam pierwszy raz w tym roku fasolkę szparagową.
Ale męża dopadło uczulenie i przeziębienie na raz więc siedzimy w domu, chociaż temperatura jest zabójcza.
No i tyle było w tym miesiącu z moich nadziei, bo mąż się nie nadaje na staranka, a owulka powinna być lada dzień no ale cóż, przeciez nie mogę się złościć, że się źle czuje:-D więc przynajmniej nie będę musiała sobie nic wmawiać w tym miesiacu.

My już po grillu ale to był tylko dwuosobowy grill więc szybko poszło:) i pysznie było kupiłam pierwszy raz w tym roku fasolkę szparagową.
Ale męża dopadło uczulenie i przeziębienie na raz więc siedzimy w domu, chociaż temperatura jest zabójcza.
No i tyle było w tym miesiącu z moich nadziei, bo mąż się nie nadaje na staranka no ale cóż...

Ojj to szkoda, że go tak dopadło :-( Pewnie się strasznie męczy biedaczek, ale może jutro mu się już polepszy i będziecie mogli odbyć staranka :tak: Trzymam kciuki żeby tak było :)

Oj, ja się nawet nie łudzę bo jak go uczulenie dopada to prawie miesiąc trzyma.
Ale bidny strasznie się męczy w nocy prawie nie spał. Więc jakoś się bardziej martwię o niego niż o to, że nie będzie to ten miesiąc na pewno.

reklama
No fantastyczny ten wykres aż się wierzyć nie chce.
a uczulony jest na wszelakie pyłki, więc czerwiec-lipiec to dla niego męka.

Do góry