reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ponieważ naturalny zbiornik w woda nie wypalił poszłam z synkiem na basen.

Wiecie co jakoś dziwnie się czuje- cały czas mnie tak kłuje w tym brzuchu takie lekkie bule okresowo,porodowo,owulacyjne. Macie może pomysł czy to może macica przyjmuje fasolke czy raczej napewno nic z tego?

reklama
hej dziewczynki ..no ja po weselu jestem ..powiem Wam ze naprawde fajnie było..tylko cos mnie pobolewał brzuch gdy za bardzo skakałam ..a @ nadal brak.. jedna dobra wiadomosc.. wczoraj jakos tak mi slabo bylo ale przeszlo na szczescie ..tylko biegalam wczoraj co chwile do lazienki siusiu ..to chyba przez ta wode

Witajcie, po tak upalnym dniu!!!
ja właśnie po kąpieli zimnej:)pomalowałam paznokcie i oglądamy mecz z mężem chociaż kompletnie piłka nożna nas nie interesuje:)
U mnie tak jakby śluz płodny się pojawił, chyba owulacja planuje być szybciej, w sumie nie mam nic przeciwko temu bo i tak na nic w tym cyklu nie liczę.

Sihaya, wracając do Twojego wczorajszego filmu to ja też takie lubię najbardziej, a co oglądałaś????

Bzibzioku oglądałam "jedz, módl się, kochaj"
Szkoda, że Twojego G. dopadło to uczulenie, ale może do owulki się pozbiera?;) faszeruj go wapnem i innymi specyfikami hihi...

Line-6 trzymam kciuki!! te Twoje dziwne samopoczucie jest baaardzo obiecujące wg mnie:)

Zonqa &&&&& kciuki za jutrzejsze testowanko:) oj coś czuję że będą II:)
Julianka dla Ciebie też mocno ścisakm:)
Musicie dziewczyny nam dobre wieści, na dobry początek tygodnia i miesiąca przynieść:)

My wczoraj popołudniu na wycieczce rowerowej - przeszło 30 km nam się zrobiło, potem w domu pocisnęłam brzuszki i rano czułam efekty tych zabiegów;)

Dziś z kolei była działeczka i grillek, a jutro do pracy ku chwale ojczyzny jak to mój m. ma zwyczaj mówić;)
u nas też upał niemiłosierny, a siora tylko przesyła mi zdjęcia z chorwacji... bajka:) byle do sierpnia to też jej tak będę robić!;)

Miłego wieczoru wszystkim, ja lecę drugą połowę meczu oglądać:)

ps. kurcze kompletnie w tym cyklu jestem niezdyscyplinowana wykresowo:/ Obserwacja cyklu - enpr.pl jutro już muszę mierzyć!

Witajcie, po tak upalnym dniu!!!
ja właśnie po kąpieli zimnej:)pomalowałam paznokcie i oglądamy mecz z mężem chociaż kompletnie piłka nożna nas nie interesuje:)
U mnie tak jakby śluz płodny się pojawił, chyba owulacja planuje być szybciej, w sumie nie mam nic przeciwko temu bo i tak na nic w tym cyklu nie liczę.

Bzibzioku, Czarni też nie liczyła, bo chora była, struta... a tu proszę jak nam pięknie dziewczyna rośnie:)

No niby masz rację Sihaya ale nie oszukujmy się bez sexu to ja nie zajdę w ciążę:-DMoże jutro już się lepiej poczuje, zobaczymy.
Ja tez zaraz idę oglądać drugą połowę

Ostatnia edycja:
Bzibzioku oglądałam "jedz, módl się, kochaj"
Szkoda, że Twojego G. dopadło to uczulenie, ale może do owulki się pozbiera?;) faszeruj go wapnem i innymi specyfikami hihi...

Też oglądałam super film, aczkolwiek najpierw czytałam książkę i podobała mi się jeszcze bardziej. Nie ma dużo takich miłych i pachnących jedzeniem filmów. Jeszcze moje ulubione "pod słońcem toskani"

u mnie nadal brak @ :-p

w pokoju mam teraz 25 st i mam ochotę spać nago hihihi

jak byliśmy w Wawie w Łazienkach i okolicy to złapała nas burza i grad wielkości kostek lodu i doprawiło nas gradem wielkości mentosów w parku było co chwila słychać wśród grzmotów auć, o kur..., itp.

Zmykam spać bo ziewam cały boży dzień

Odezwę się jutro wieczorkiem lub dopiero we wtorek

reklama
Witajcie o poranku!!
Zapowiada sie kolejny piękny dzień tylko czemu będzie cały spędzony w pracy??nie rozumiem:no:
No ale cóż trzymam kciuki za pozytywne testy Zonqa,Julianke, line-6 liczymy na Was i trzymamy kciuki

Do góry