reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja witam może nie z rana ale co tam :-)
Wczoraj ruch był,że mało nas nie wynieśli :szok:
Dzisiaj biorę się za porzśdki. Tato podłączy nam nową kuchnię, a ja zrobie pranie bo trochę sie nazbierało a dzisiaj w końcu ładna pogoda i wolne.

reklama
witam :)
ja nie moge dojść do siebie po wczorajszym fugowaniu tak mnie wszytko boli a dzisiaj ciąg dalszy , taka ładna pogoda jest i się nic nie chce
prasonie na mnie czeka już drugi dzień a ja nie mogę sie zmobilizować coś

Ja myślałam, że od wczorajszego wieczora będzie co najmniej kilka stron ale widzę że piękna pogoda wszystkie wciągnęła w wir odpoczywania weekendowego. My mieliśmy w planie pojechac nad jezioro ale męża dopadło okrutne uczulenie więc póki co tylko sobie na balkonie kawkę piję.
Życzę wszystkim bardzo udanego wakacyjnego weekendu:)no i czekamy na II!!!!!niech któraś wreszcie nam je przyniesie:)

U nas też upał, żar się leje z nieba, po porannej kawie na balkonie poszłam się ochłodzić do wanny.
Zapomniałam wczoraj Wam napisać, że poszłam kupić wiesiołka (oeparol) do apteki i pani się mnie pyta, czy chcę zwykły czy femmina?więc się pytam, a czym się różnią i ona mi na to, że femmina jest wzbogacony o kwasy omega 3 i 6 więc sobie pomyślałam, że spróbuję tego nowego i kupiłam. Wzięłam wczoraj po obiedzie i ku mojemu zaskoczeniu jest strasznie nie smaczny, po rozgryzieniu gorzki i stosuje się go mniej, bo jest napisane że dwa razy dziennie po jednej tabletce. Ale podobno ma inne zalety dobrze działa na włosy, paznokcie i skórę. No więc się okarze.

reklama
Do góry