reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domik zrób badania, idź do gina i wszystko się wyjaśni.
A odnośnie mojego wystroju to już Wam wstawiam zdjęcia :-) zdjęcie (1).jpgzdjęcie (2).jpgzdjęcie (3).jpgzdjęcie.jpg
no więc tak. na pierwszym zdjęciu te trzy okna to duży pokój. na parapetach są moje ziółka i podkładki.
kuchnia to wszystko co jest nad płytą to moja inwecja i większość, która stoi na blacie to moje i moja inwecja.
na trzecim zdj widać moje obrazki/obrazy ;-)
a czwarte zdj to kwintesencja, gdyż pokazuje zderzenie się dwóch światów. obraz mojego Kochanego, kanapa też i poduszki brązowe + brązowy koc. a zielona narzuta i długie poduszki i koc kolorowy i dywam to moje :-) także jak widać jesteśmy urządzeni ;-)

reklama
AGACYNDA piękne mieszkanko! gustowne:)
SAILOR no tez myślę, że fajna sprawa. my zamiast kwaitów chcielismy słodycze lub misie, a dostaliśmy też piekne dwie filizanki. fajna pamiatka. ja ostatnio znajomym którzy chcieli lottka to do pudełka włozyłam im ulubione cukiereczki, a w tych cukierkach schowałam mała buteleczke alkoholu no i lotek. i podpisałam SŁODKICH I UPOJNYCH CHWIL PRZY SPRAWDZANIU WYGRANEJ ZYCZY...
teraz tez wymysle jakis wierszyk. cos ciekawego. no a prezent to kaska. kupia sobie co beda chcieli;-)

Agacynda fajne mieszkanko

eh ja już też bym chciała sie urządzać ale jeszcze trochę teraz jestem na etapie wybierania paneli do pokojów , już niedługo

oglądacie mecz Włochy - Niemcy już 2-0

Domik i Aga dziękuję ;-) starałam się. chciałam zrobić zdj sypialni ale za duży burdel :-D hehehhe

Domik super pomysł z prezentem. ja idę na wesele 14 lipca i chyba kupię młodej parze groupona na wyjazd jakiś.

Aga
my po ostatniej przegranej Polaków zawarliśmy pakt, że nie oglądamy meczy euro :D ale kibicuję Niemcom bez oglądania :-)

Hej dziewczynki!
od wczorajszego popołudnia strasznie dużo napisałyście, że chyba z 30 minut zajęło mi czytanie zaległości :-)
Agacynda mieszkanie prześliczne :tak:
Ja tylko na chwilkę i uciekam bo byłam dzisiaj na szkoleniu i jestem strasznie zmęczona :-(
Do juterka dziewczyny :-)

Domik i Aga dziękuję ;-) starałam się. chciałam zrobić zdj sypialni ale za duży burdel :-D hehehhe

Domik super pomysł z prezentem. ja idę na wesele 14 lipca i chyba kupię młodej parze groupona na wyjazd jakiś.

Aga
my po ostatniej przegranej Polaków zawarliśmy pakt, że nie oglądamy meczy euro :D ale kibicuję Niemcom bez oglądania :-)

tez fajny pomysł:) my ze znajomymi, przyjaciółmi i rodzina ustalilismy ze prezent na ślub to KASSSKA. młodym zawsze sie przyda i sami zdecyduja co kupic sobie. a u nas sie odchodzi od kwiatów więc trzeba włączyc inwecję. ja po swoim ślubie mam już pół pokoju pluszaków dla maleństwa. tylko szkoda, że dzidzi brak:zawstydzona/y:

No mi panna Młoda też mówiła, że zamiast kwiatów to wino. Ale powiedziała, że liczy na moją inwencję w kwestii prezentu.

reklama
Do góry