reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
ja już po pracy we wtorek nadwyrężyłam mięsień w kostce i kurczaki ja chodzę to boli a jak siedzę to mnie ćmi
U mnie piersi powiększone, ciężkawe, sutki wrażliwe brzuchal czuje
czekam do niedzieli i rano test zobaczymy co będzie ale jakoś specjalnie się nie nastawiam
idę wstawić rosół
czekam do niedzieli i rano test zobaczymy co będzie ale jakoś specjalnie się nie nastawiam
idę wstawić rosół
die_perle
Fanka BB :)
kurza twarz!!!! wlasnie bylam na balkonie- se mysle co ta moja piekna lawenda taka jaks licha- a tam cale sytada mszyc ! i na moich pieknych rozwijajacych sie kaliach tez!!! by ja szlag trafil- kutro koniecznie cos tzreba zaradzic!!! moje biedne kwiatuszki!!
zonqa
Szał, dziki szał...
die perle ty nawetnic nie mów o mszycy u mnie w ogródku nie ma chyba ani jednej roślinki która by nie była przez nie zajęta.
Czereśnia jest na samych czubkach gałęzi czarna tyle tego jest i żadne opryski tego nie mogą zlikwidować. Czego mróz nie wytępił to mszyca zżera
oby wasze przepowiednie się sprawdziły
Czereśnia jest na samych czubkach gałęzi czarna tyle tego jest i żadne opryski tego nie mogą zlikwidować. Czego mróz nie wytępił to mszyca zżera
oby wasze przepowiednie się sprawdziły
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Hahaha die_perle serio juz masz wozek????? Szalona babo hehehehehehe
a co Cie podkusilo zeby kupic?
a co Cie podkusilo zeby kupic?
no wlasnie ja cos czuje ze i margotka i zonqa za niedlugo beda tutaj sie chwalic tesiorami...tak jakos podskornie mam wrazenie...
dobra teraz Was zastrzele- od 2 miesiecy mam juz wozek![]()
![]()
Die Perle wygrałaś z tym wózkiem
reklama
ja już po pracy we wtorek nadwyrężyłam mięsień w kostce i kurczaki ja chodzę to boli a jak siedzę to mnie ćmi
idę wstawić rosół
Zonqa na bank jesteś w ciąży