reklama
die_perle
Fanka BB :)
aniulkas znam osobiscie kilka dziewczyn ktore twierdza- ze wiedzialy od razu ze "TO" sie stalo, i ponoc sie nie mylily...ja moge napisac co sie wydarzylo u mnie- wiec palilam papierosy- nie wiedzilam ze ejstem w ciazy i nagle bum- nie moglam zniesc zapachu, z dnia na dzien poprawily mi sie wlosy i paznokcie, i pobolewal mnie brzuch jak do okresu- a okres nienadchodzil- bolalo identycznie, macica byla nabrzmiala jakby. potem wszytko sie uspokoilo- kolejnych objawow nie mialam
poza brakiem miesiaczki 
aniulkas znam osobiscie kilka dziewczyn ktore twierdza- ze wiedzialy od razu ze "TO" sie stalo, i ponoc sie nie mylily...ja moge napisac co sie wydarzylo u mnie- wiec palilam papierosy- nie wiedzilam ze ejstem w ciazy i nagle bum- nie moglam zniesc zapachu, z dnia na dzien poprawily mi sie wlosy i paznokcie, i pobolewal mnie brzuch jak do okresu- a okres nienadchodzil- bolalo identycznie, macica byla nabrzmiala jakby. potem wszytko sie uspokoilo- kolejnych objawow nie mialampoza brakiem miesiaczki
![]()
Właśnie ja też słyszałam i takich przypadkach, że od razu wiedziały dziewczyny że są w ciąży. Ja niestety mam tak co miesiąc...
aniulkas znam osobiscie kilka dziewczyn ktore twierdza- ze wiedzialy od razu ze "TO" sie stalo, i ponoc sie nie mylily...ja moge napisac co sie wydarzylo u mnie- wiec palilam papierosy- nie wiedzilam ze ejstem w ciazy i nagle bum- nie moglam zniesc zapachu, z dnia na dzien poprawily mi sie wlosy i paznokcie, i pobolewal mnie brzuch jak do okresu- a okres nienadchodzil- bolalo identycznie, macica byla nabrzmiala jakby. potem wszytko sie uspokoilo- kolejnych objawow nie mialampoza brakiem miesiaczki
![]()
Dzieki...
ja próbuję nie nastawiać się by nie płakać..poźniej. Ale czuje się jakoś inaczej...
Hej wróciłam od klienta i od razu sobie Was doczytałam.
To ja od czasu kiedy zaczęłam czytać o objawach ciążowych to co miesiąc przed @ mi się wydaje, że to właśnie to i w tym miesiącu się udało i co miesiąc to pieprzone rozczarowanie. Ech...to chyba tak już jest jak się czegoś za bardzo chce.
To ja od czasu kiedy zaczęłam czytać o objawach ciążowych to co miesiąc przed @ mi się wydaje, że to właśnie to i w tym miesiącu się udało i co miesiąc to pieprzone rozczarowanie. Ech...to chyba tak już jest jak się czegoś za bardzo chce.
Powiem Wam coś. ..
W
czoraj dzowniła moja mama... jeszcze są na działce... My byllismy z nimi przez 2 tygodnie....
Mowi do mnie tak..czy cos u nas się wydarzyło? ja mowie dlaczego... bo cały dzień u nas po polu chodza dwa bociany...
Mam nadzieje ze one nam szczescie przyniosą ...chociaż ten jeden bocianek
czoraj dzowniła moja mama... jeszcze są na działce... My byllismy z nimi przez 2 tygodnie....
Mowi do mnie tak..czy cos u nas się wydarzyło? ja mowie dlaczego... bo cały dzień u nas po polu chodza dwa bociany...
Mam nadzieje ze one nam szczescie przyniosą ...chociaż ten jeden bocianek
My mieszkamy w mieście wiec raczej to nie mozliwe ale jak bylismy na działce probowalismy je wypatrywać i kiedy leciały a moja mam mowila ze bociany krażą...to moj mąż mowił... specjalnie by moja mame denerwować ...zeby lepiej tu nie siadały 
ale usiadły jak wyjechaliśmy
ale usiadły jak wyjechaliśmy
reklama