reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzięki dziewczyny :) Zobaczymy co będzie, bo w zeszłym cyklu też miałam temp na poziomie 37. A termin @ mam na 1-2 lipca. Testowałam wczoraj ale to jeszcze za wcześnie, następny test planuję zrobić w niedzielę :)

reklama
aniulkas znam osobiscie kilka dziewczyn ktore twierdza- ze wiedzialy od razu ze "TO" sie stalo, i ponoc sie nie mylily...ja moge napisac co sie wydarzylo u mnie- wiec palilam papierosy- nie wiedzilam ze ejstem w ciazy i nagle bum- nie moglam zniesc zapachu, z dnia na dzien poprawily mi sie wlosy i paznokcie, i pobolewal mnie brzuch jak do okresu- a okres nienadchodzil- bolalo identycznie, macica byla nabrzmiala jakby. potem wszytko sie uspokoilo- kolejnych objawow nie mialam:D poza brakiem miesiaczki :p

aniulkas znam osobiscie kilka dziewczyn ktore twierdza- ze wiedzialy od razu ze "TO" sie stalo, i ponoc sie nie mylily...ja moge napisac co sie wydarzylo u mnie- wiec palilam papierosy- nie wiedzilam ze ejstem w ciazy i nagle bum- nie moglam zniesc zapachu, z dnia na dzien poprawily mi sie wlosy i paznokcie, i pobolewal mnie brzuch jak do okresu- a okres nienadchodzil- bolalo identycznie, macica byla nabrzmiala jakby. potem wszytko sie uspokoilo- kolejnych objawow nie mialam:D poza brakiem miesiaczki :p

Właśnie ja też słyszałam i takich przypadkach, że od razu wiedziały dziewczyny że są w ciąży. Ja niestety mam tak co miesiąc... :)

Dzieki...
ja próbuję nie nastawiać się by nie płakać..poźniej. Ale czuje się jakoś inaczej...

Hej wróciłam od klienta i od razu sobie Was doczytałam.
To ja od czasu kiedy zaczęłam czytać o objawach ciążowych to co miesiąc przed @ mi się wydaje, że to właśnie to i w tym miesiącu się udało i co miesiąc to pieprzone rozczarowanie. Ech...to chyba tak już jest jak się czegoś za bardzo chce.

Powiem Wam coś. .. :)W
czoraj dzowniła moja mama... jeszcze są na działce... My byllismy z nimi przez 2 tygodnie....
Mowi do mnie tak..czy cos u nas się wydarzyło? ja mowie dlaczego... bo cały dzień u nas po polu chodza dwa bociany... :)
Mam nadzieje ze one nam szczescie przyniosą ...chociaż ten jeden bocianek :)

My mieszkamy w mieście wiec raczej to nie mozliwe ale jak bylismy na działce probowalismy je wypatrywać i kiedy leciały a moja mam mowila ze bociany krażą...to moj mąż mowił... specjalnie by moja mame denerwować ...zeby lepiej tu nie siadały ;)
ale usiadły jak wyjechaliśmy :)

reklama
Do góry