reklama
To ja napisze co u mnie 
siedzę w pracy i myślę o tym czy w tym miesiącu nam się udało. Chciałabym bardzo ale nie chce tak myślec by jak coś nie pojdzie tak to żeby nie było płączu.
Próbuję doszukiwać się artykułów w necie na temat pierwszych dni po zapładenieniu
jakis inf ,obserwacji dziewczyn...
siedzę w pracy i myślę o tym czy w tym miesiącu nam się udało. Chciałabym bardzo ale nie chce tak myślec by jak coś nie pojdzie tak to żeby nie było płączu.
Próbuję doszukiwać się artykułów w necie na temat pierwszych dni po zapładenieniu
To ja napisze co u mnie
Próbuję doszukiwać się artykułów w necie na temat pierwszych dni po zapładenieniujakis inf ,obserwacji dziewczyn...
Aniulkas to tak ja ja
dziekuje za odpowiedz...Aniulkas to tak ja jaKilka dni przed @ jak zawsze dostaję bzika na tym punkcie i czytam po raz setny te same wpisy na forach, te same artykuły, paranoja...
chciałabym bardzo.l.. a po tym jak widze zmiane stosunku mężusia do naszego oczekiwanego maleństwa pragne jeszcze bardziej... On mowi ze musi nam wyjsc za pierwszym razem...
28 dziec cylku bedzie 6-07... chociaz z obserwacji widze ze dni plodne sie przesunely... wiec cylk powiniem byc 30 dniowy... narazie czekam na 6 lipca z uteknieniem test pewnie zrobie w sobote rano by w piatek miec spokojny dzien wpracy 
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Margotka ta Twoja temp tak szybuje w górę , że najchętniej już bym Ci pogratulowała
)
Życzę Wam tego, żeby się udało za pierwszym razemA kiedy masz termin @?
A ty kiedy masz termin?kied bedziesz robiła test?
reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
testujcie kochane i odczarujcie listę