reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
To ja napisze co u mnie ;)

siedzę w pracy i myślę o tym czy w tym miesiącu nam się udało. Chciałabym bardzo ale nie chce tak myślec by jak coś nie pojdzie tak to żeby nie było płączu. :(
Próbuję doszukiwać się artykułów w necie na temat pierwszych dni po zapładenieniu :( jakis inf ,obserwacji dziewczyn...

To ja napisze co u mnie ;)

siedzę w pracy i myślę o tym czy w tym miesiącu nam się udało. Chciałabym bardzo ale nie chce tak myślec by jak coś nie pojdzie tak to żeby nie było płączu. :(
Próbuję doszukiwać się artykułów w necie na temat pierwszych dni po zapładenieniu :( jakis inf ,obserwacji dziewczyn...

Aniulkas to tak ja ja :) Kilka dni przed @ jak zawsze dostaję bzika na tym punkcie i czytam po raz setny te same wpisy na forach, te same artykuły, paranoja...

Aniulkas to tak ja ja :) Kilka dni przed @ jak zawsze dostaję bzika na tym punkcie i czytam po raz setny te same wpisy na forach, te same artykuły, paranoja...
dziekuje za odpowiedz...

chciałabym bardzo.l.. a po tym jak widze zmiane stosunku mężusia do naszego oczekiwanego maleństwa pragne jeszcze bardziej... On mowi ze musi nam wyjsc za pierwszym razem... :) przed zasnieciem masuje brzuszek i mowi ze myśli o tym co tam w nim się dzieje...

28 dziec cylku bedzie 6-07... chociaz z obserwacji widze ze dni plodne sie przesunely... wiec cylk powiniem byc 30 dniowy... narazie czekam na 6 lipca z uteknieniem test pewnie zrobie w sobote rano by w piatek miec spokojny dzien wpracy ;)

reklama
Do góry