reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Julianka, dla mnie to przyjemny ból, tzn może nie przyjemny ale nie mogę się doczekać aż wszystko w mieszkaniu będzie tak jak chcę:) Na początek niestety jedynym w pełni wyposażonym po mojej myśli będzie łazienka, dlatego pisałam, że będę tam spędzać dużo czasu:)
Die Perle poza Twoimi przebojami z podróżą niestety w ikei trzeba przejść prawie wszystko zanim się dotrze do tego czego chcesz :) niezły mają ten chłyt marketingowy:)
Zmęczona jestem cholernie a zasnąć nie mogę...

reklama
Mynia_82 wiem, że warto pocierpieć, by mieć pięknie w domu...ale najlepiej by było gdyby samo się zrobiło...he,he...:-D A swoja drogą przypomniałam sobie, że ostatnio jechałam autobusem jakieś 7 lat temu - gdy uczyłam synka jak ma wracać do domu ze szkoły...:szok:

Myniu jesteś :) w końcu się odezwałaś a my się tuta tak martwiłyśmy, nie znikaj nam tak więcej

a ja laski dzisiaj padam cały dzień latałam w poszukiwaniu narożnika którego u tak nie znalazłam a byle g** nie kupę , bo to ma być tan mój wymarzony

Agnieszko:) Już nie będę, a jak by mi się zdarzyło w najbliższym czasie to się nie martwcie, to pewnie będzie przez mieszkanie:) Królewna się nie odezwała... mam nadzieję, że dlatego, że się cieszy i świętuje z mężem:) Czytałam o Twojej płaczliwości:) Ja tak mam od pierwszej @ której dostałam w wieku 10 lat. Też reklamy, filmy, nawet najgłupsze, wiadomości:) No a Euro to już po prostu niewyczerpane źródło moich łez:) śpiewy, hymn, wiara w wygraną naszych... niestety teraz już tylko z żalu mogę popłakać ale i tak jestem z nich dumna:) było prawie dobrze:)
Julianka:) skąd się bierze takiego dużego syna? :) Wcześniej nie staraliście się o rodzeństwo dla niego czy były jakieś przeszkody i nie wychodziło?

Hej dziewczyny wreście Was nadrobiłam po całym dniu nieobecnośći

Sailor, Królewna trzymam mocno kciuki za pozytywne betki

Witam nowe dziewczyny-staraczki

No w końcu Myniu jesteś nie ładnie tak znikać bez zapowiedzi:no:

Ja dziś podpisałam umowę na wolontariat :) od dziś jestem doradcą zawodowy wolontariuszem.
Fifek ma zakończenie roku szkolnego w przedszkolu w poniedziałek i mają przedstawienie i moje dziecię ma być biedroneczką. No i mamusia kochana musi wykombinować strój. Skrzydełka prawie na ukończeniu jutro dokończę bo padam

Pozdrawiam Was cieplutko

Ostatnia edycja:
reklama
die_perle :) to tak jak ja, z wymienionych tylko biżuteria sie jeszcze nie zajmowałam. Dekoracje, kwiaty, pędzel, różnorakie ozdoby, to taki mój drugi świat :) Tylko Mąż się wścieka, bo trzeba mieć miejsce, żeby to wszystko układać, aż szkoda oddawać, bo każde wychodzi niepowtarzalne, ale zawsze to jakiś pomysł na prezent :)

Mynia śliczny kotek :)

Zakupiłam 50szt testów owulacyjnych..tak na zaś :D Po niecałe 90 gr sztuka, to już wolałam raz za przesyłkę zapłacić. A pomiar temperatury się u mnie nie sprawdza, bo mam pracę taką, że raz siedzę przy komputerze do 23:00, a czasami do 6:00. Nie dam rady codziennie o tej samej godzinie wstawać :(

Do góry