K
krolewnazmarcepana
Gość
hej
moj wykres dzis chyba mowi wszystko
najgorsze ze lekarz mowił ze wszystko wygląda pięknie...
moj wykres dzis chyba mowi wszystko
najgorsze ze lekarz mowił ze wszystko wygląda pięknie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no MYNIA jesteś!!! nareszcie!!! tak sie o Ciebe martwiłyśmy!!! ale Twoje usprawiedliwienie jest przyjęte
CZARNOTKA nowy cykl nowa nadzieja. bedzie okazja do zrobienia badań
KROLEWNA jak beta?? byłaś już u lekarza, że tak mówił
DIE PERLE piękny bukiecik. nie ma to jak oryginalnośc
dziś mnie czeka sterta prania, ale wiecie co... nie chce mi się a na 18 ide na wieczór panienski piękny gorset kupiłam przyszłej pannie młodej. no i będzie tez koleżanka z brzuszkiem. eh... ja tez chcę brzuszek z prawdziwego zdarzenia!
no beta jak widać ujemna, a u lekarza byłam jak pęcherzyk pękł i mówił ze super to wygląda.
Dzien dobry- witam Was z kawka i croissantem w lapce, widze ze od rana tu gwarno
Bardzo tu sympatycznie- jeszcze Was nie wylapuje osobowo- dlatego poki co moje posty beda ogolne- mam nadzieje ze sie nie pogniewacie
Powiedzcie mi moje drogie czy lykacie jakies preparaty? witaminy, wpsomagacze? no nie wiem coskolwiek?
Mi lekarka przepisala na ostatniej wizycie Folic o podwojnej mocy wraz z jodem- lykam codziennie, wczesniej lykalam zwykly folic, ale musze brac zwiekszona dawke.
U mnie dzis pogoda kiepska- niby cieplo a hmury. Widze, ze w Polsce zbliza sie juz koniec roku szkolnego u Nas jeszcze prawie miesiac- az do polowy lipca trwa w tym roku szkola. Potem moje dziecko z dziadkami jedzie nad morze- a my bedziemy sie bawic w kroliki no i w koncu wyjde z mezem na kolacje- bo w styczniu dostalismy od znjomych taki gutschein na kolacje przy swiecach- z okazji slubu- niestety do tej pory nie bylo okazji i mozliwosci na wyjscie.
och niech ta @ przychodzi- bo mnie wnerwia to oczekiwanie;/
milego dzionka Wam zycze dziewczeta