reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ojej ale tu dzisiaj cisza i spokój!!! Od nas dopiero co znajomi wyszli, byli z 15 miesięczną córeczką, ale pocieszna:)
A Myni dalej nie ma!!!
Chyba wszystkie dziewczyny korzystają z pięknej pogody, my do tej pory nie możemy wychłodzić mieszkania. Temperatura niemalże śródziemnomorska.

bzibzioczku u ans tez w domu gorąc ciekawe jak tu zasnąć w takim zaduchu a na rano do pracy.
Agacyndo chyba nikt nie pisał do Myni n fb ktoś tu chciaał napisac do jej S chyba Sihaya

ale cisza na forum jejku mój wyjechał, a widzialam zdjęcia Grzanki na fb kurcze piękna cudo ehhh śliczna panna młoda
od jutra praca i znowu ten kierat jak mi się nic nie chce chciałabym tylko być w ciązy hahah

:tak:Sailor jak dla mnie to na fasolke :-) widzialam kilka bardzo podobnych na necie. W momencie zagniezdzania tak wzrastała bardzo.

Od dziś znow zaczynam mierzyc. Dziś tez powinien przyjsc nowy termometr. Dam znać jak wypróbuje go kilka razy ;-)
Gadałam sobie z bratową jak to się stało że oni swojego malucha dostali. Podobno, ona rok wcześniej odstawila pigułki i brała femibion. I tak nie była pewna czy chcą już, czy jeszcze nie no i jak w lutym się zdecydowali to w marcu już była w ciąży :tak: Powiedziała też, że jej zdaniem nam też się szybko uda i że będzie dziewczynka - bo tak w kościach czuje ;-)

reklama
Do góry