Czarni
matka wariatka :D
Hej Laski ;-) Normalnie Agacyda spać przez ciebie nie mogłam wbiłaś mi się tak na dobranoc że miałam o czym myślec. :-(Kiedyś juz pisałyśmy na temat robienia testów ciążowych grubo przed miesiączka (oczywiście każda robi jak chce) ale dziołchy nie warto.... wiem agacyda że robiłaś różne testy i każdy pokazywał bladzioche ale teraz wiem jak jest ci przykro bo na pewno myślałaś wczoraj o tym że jajeczko się nie zagnieździło i w ogóle. Lepiej poczekać i nie wiedzieć tak to bys sobie kurwneła że okres przyszedł a tak to zapewne też długo nie mogłaś zasnąć. Wiem bo sama to przeszłam i to już po spóźnionej @ było mi smutno bo za pewne każdej jest ale sobie na drugi dzień poryczałam i teraz mogę walczyć dalej tak wiec siła jest w nas kobietnki
A co do wróżek tak samo ja jestem taka ze ufam ludziom bezgranicznie usłyszałabym coś złego sfiksowałabym dlatego czasami lepiej jest nie wiedzieć;-)
A co do wróżek tak samo ja jestem taka ze ufam ludziom bezgranicznie usłyszałabym coś złego sfiksowałabym dlatego czasami lepiej jest nie wiedzieć;-)