reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

pierwsze słyszę :) masakra jakaś a ile siostry sobie życzą opłaty :-D
jak twojej siostrze pomógł to wyślij mi :D jak raz podziałał to teraz raz za razem bedzie :)

Właśnie nic... bo cudu poczęcie nie można sobie kupić a jedynie wymodlić :)

Piszesz tylko mail z prośbą i ok tygodnia przychodzi modlitwa i taki pasek jak wstążka z napisem po łacinie treści modlitwy "O nadziejo przedziwna"

reklama
oczywiście, że lepiej dostać w terminie. Ja siedzę jak na szpilkach. Tłumaczę sobie, że napewno nie jestem w ciąży, bo pewnie mam znowu zbyt niski progesteron (dlatego nie utrzymałam ciąży i wydłuża się cykl), ale gdzieś tam jednak wkrada się ta nadzieja

Właśnie nic... bo cudu poczęcie nie można sobie kupić a jedynie wymodlić :)

Piszesz tylko mail z prośbą i ok tygodnia przychodzi modlitwa i taki pasek jak wstążka z napisem po łacinie treści modlitwy "O nadziejo przedziwna"
to chyba trzeba zacząć sie modlić :) jak już seks nie pomaga nie mówie że nie jak już bede zdesperowana do konca to sie do nich odezwę

oczywiście, że lepiej dostać w terminie. Ja siedzę jak na szpilkach. Tłumaczę sobie, że napewno nie jestem w ciąży, bo pewnie mam znowu zbyt niski progesteron (dlatego nie utrzymałam ciąży i wydłuża się cykl), ale gdzieś tam jednak wkrada się ta nadzieja

Nadzieja umiera ostatnia :) Trzeba być dobrej myśli... bo gdy się myśli negatywnie to nasza podświadomość realizuje te negatywne rzeczy :)

masz rację, ale im większa nadzieja, tym większe rozczarowanie. Nie chce ponownie czuć tego bólu co ostatnio. Dla mnie to był mały koszmar. Dlatego wolę się teraz ostrożniej do tego podejść. Tym bardziej, że test wyszedł negatywnie. Czekam do jutra, a najpóźniej w niedzielę się już wszystko wyjaśni :)

a nie myślałaś o wizycie u gina okres ci sie spóźnia usg napewno Ci zrobi i zobaczysz wtedy już na usg bedzie widac co jest grane jak jest to super jak nie to niech da ci leki na wyregulowanie cyklu ja miaąłm kiedys straszne problemy cykle miałąm nawet co 60 dni :/ ale kilka miesiecy leków najpierw orgamietril na wywołanie okresu potem clostiberit na wzmocnienie pecherzyka i na owulacje a potem duphostan i teraz cykle mam co 27 dni duphostan biore do tej pory a po tamtym nieudanym cylku mam na przyszły znowu costiberit żebym mogła bez żadnego ale trafic w owulke :)

Czarni no właśnie w tym problem, że nie mogę iść bo mam czekać aż @ przyjdzie sama i zrobić badania 2/3 lub 4 dzień cylku i potem kolejne 19,20,21 dzień cyklu. Ona nie chce mi dać leków na wywołanie, bo mogą sfałszować wyniki. Więc muszę się pomęczyć

reklama
Czarni no właśnie w tym problem, że nie mogę iść bo mam czekać aż @ przyjdzie sama i zrobić badania 2/3 lub 4 dzień cylku i potem kolejne 19,20,21 dzień cyklu. Ona nie chce mi dać leków na wywołanie, bo mogą sfałszować wyniki. Więc muszę się pomęczyć

to dosyć dziwnie.... bo tak prawdę mówiąc okres możesz dostac nawet za 2 miesiace a możesz dostac jutro.... dziny ten lekarz

Do góry