reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
cześć dziewczyny, widzę, że mam dużo do nadrobienia :) przyznam od razu, że nie przeczytałam wcześniejszych postów... :(
Czarni a ty jednak w ciąży jesteś???
ja też czekam na @ dziś 43dc ale test wyszedł mi kilka dni temu negatywny więc podejrzewam, że @ nadejdzie choć, nie mam żadnych objawów menstruacyjnych oprócz napuchniętych piersi

kurcze a tak sie zastanawiam co to może być z tym białym śluzem, mam go bardzo dużo, jak wsunełam palec w... to wyjełam cały w białym jakby serze...nic mnie nie piecze nie swędzi, wydaje mi się że nie czuje już takiej wilgotności jak wcześniej

mgielka ale taki jak ty mowisz to jest przed @ normalny ja mialam taki nie bedac w ciazy i wlasnie blizej terminu @ mialam uczucie juz suchosci

te wszystkie objawy sa masakra bo sa i na 2 i na ciaze .....

ja juz psialam cykle mam 25 dniowe test wyszedl blady na 2-3 dni przed terminem@ puki co zadnych nowych objawow nie mam ..... tylko to co juz pisalam ....

czarni zazdrosze ze mala tak dlugo spi moja wstaje po 6 a spi max do 8 jehehhehe

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, widzę, że mam dużo do nadrobienia :) przyznam od razu, że nie przeczytałam wcześniejszych postów... :(
ja też czekam na @ dziś 43dc ale test wyszedł mi kilka dni temu negatywny więc podejrzewam, że @ nadejdzie choć, nie mam żadnych objawów menstruacyjnych oprócz napuchniętych piersi
Ja mam to samo. Będzie dobrze.Trzymam kciuki.Dzisiaj ide do ginka sie zapisać.

dawno Cię nie było :) test wyszedł pozytywny ale miałam przedwczesne poronienie wiec nadal się staram :)

reklama
mgiełka ja mam też dużą ilość białego śluzu ale na tym sie kończy wiec ten cykl będzie nieudany nic mnie nie boli wczoraj zrobiło mi sie przez chwile niedobrze i brzuch mnie zabolał. Ale to za mało a w tamtym miesiacu bolały mnie piersi bolały mnie brzuch i robiło mi sie od razu niedobrze bolały mnie jajniki ciągły wiec miałąm co podejrzeac i słusznie a teraz nie bardzo

Do góry