reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anna wiec tak naprawde wszystko jest jeszcze mozliwe,trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac kilka dni :tak:
Te czekanie mnie dobija. Zresztą nie tylko mnie. z pewnoscią kazdą z was :\
Kurna.Wiktoria lezy i jeczy.zasnąć nie moze... alez ja ja rozpieściłam. :( musze cos z tym zrobic bo chyba psychicznie nie wytrzymam

lanjaa- oby sen okazał się prawdą.. w końcu mówi się... sen mara sen wiara :)

Lub ze spełnia się na odwrót:-(

A ja chciałabym być już w ciąży, popracować parę miesięcy jak się uda i móc wychowywać moją dwójeczke sama a nie tak jak teraz, naprawdę nie czuje teraz zapału do pracy, wręcz przeciwnie:no:Choć niby lubie swoje stanowisko.

Lub ze spełnia się na odwrót:-(

A ja chciałabym być już w ciąży, popracować parę miesięcy jak się uda i móc wychowywać moją dwójeczke sama a nie tak jak teraz, naprawdę nie czuje teraz zapału do pracy, wręcz przeciwnie:no:Choć niby lubie swoje stanowisko.

Dlatego trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że ta moja opcja się spełni :)

Wiem jak to jest bo mój zapał do pracy też opadł na samo dno i tak jak ty pragnę mieć już dzidziusia...

czesc dziewczyny ja dzisiaj 30dc oczywiscie znalazłam w domu test ciążowy oczywiscie zrobilam w pracy z nieporannego moczu i oczywiscie wynik negatywny ale ja jestem głupia!!!!
fuck kręgosłup boli i teraz mnie zemdlilo po kanapkach
ale cos mi sie zdaje ze @ przyjdzie

a Oliwia dzisiaj urządziła popis jak wychodziłam z domu Boże jak ja pragnę być w ciąży chociażby ze względu na nią! serce mi pęka jak sie tak przyczepia do nogi i płacze mama nie odchodź mama czy wrócisz?

czesc dziewczyny ja dzisiaj 30dc oczywiscie znalazłam w domu test ciążowy oczywiscie zrobilam w pracy z nieporannego moczu i oczywiscie wynik negatywny ale ja jestem głupia!!!!
fuck kręgosłup boli i teraz mnie zemdlilo po kanapkach
ale cos mi sie zdaje ze @ przyjdzie

a Oliwia dzisiaj urządziła popis jak wychodziłam z domu Boże jak ja pragnę być w ciąży chociażby ze względu na nią! serce mi pęka jak sie tak przyczepia do nogi i płacze mama nie odchodź mama czy wrócisz?
mgiełka to jeszcze nic nie znaczy mi tydzien po spóźnionej @ wyszła taka bladziocha ze ja ledwo co ją było widac wiec musisz sie uzbroić znowu w cierpliwość

anna moja rada mierzyć sobie co dzien temperaturę i sama będziesz wiedzieć jak już trochę spadnie to już będzie sie zbliżać okres i szyjkę sama będziesz miała co dzień kontrolę a jak tempka przez tydzień będzie sie utrzymywać powtórz test

nie mogłam usnac przez to serducho .... troche mi przeszlo chyba jakis nerwobol ...... ale sie wystraszylam

mgielka ja tez mysle ze to nic nie znaczy ze moze byc zawczesnie .... mi przy wiki wyszla blada dwa dni po terminie@ :)

moje dziecko w przedszkolu ..... wiec mozna poleniuchowac:)

reklama
ja już dzis poleniuchowałam moja Oliwka do 10 30 spała wiec ja też skorzystałam :) trzeba się ubrać zrobic serie leków i wziewów małej i fundnąć sobie pyszną aromatyczna kawkę :)

Do góry