Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Hej! Ja Was dziewczyny podziwiam bo większość z Was jest dużo młodsza, niewiele ponad 20 lat a każda prawie już ma dziecko. Podziwiam to jak sobie radzicie. Mnie dopiero teraz obudził się instynkt ;p (zresztą męża poznałam dopiero w wieku prawie 24 lat), może to też kwestia wieku, że chciałabym urodzić przed 30-tką. Najlepiej to chciałabym dwójkę dzieci tak z 2-3 lata różnicy. Ale nie potrafiłabym cały czas siedzieć w domu z dziećmi, nie mieć pracy, swoich rozrywek, czasu dla siebie. Mam trochę obawy przed opieką nad takim maleństwem, że będzie takie delikatne.
Co do Waszych postów - też nie rozumiem takiej 20-latki, która właściwie skazuje się na siedzenie w domu non stop i nijakie życie w takiej sytuacji a przecież dopiero jej życie powinno rozkwitać!
Mam jeszcze pytanie do tych z Was, które już były w ciąży. Czy przed robieniem testów, dowiedzeniem się o ciąży bolały Was piersi, czy nie? Wiem, że każda kobieta może to odczuwać inaczej, ale może jest przewaga za czymś?
Co do Waszych postów - też nie rozumiem takiej 20-latki, która właściwie skazuje się na siedzenie w domu non stop i nijakie życie w takiej sytuacji a przecież dopiero jej życie powinno rozkwitać!
Mam jeszcze pytanie do tych z Was, które już były w ciąży. Czy przed robieniem testów, dowiedzeniem się o ciąży bolały Was piersi, czy nie? Wiem, że każda kobieta może to odczuwać inaczej, ale może jest przewaga za czymś?
Ostatnia edycja: