reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Basia, moja kuzynka która jest opiekunką to włączała dzieciaczkowi 1,5 rocznemu bajki na komputerze i jak był zainteresowany bajką to się inhalował...
Basia, o tego dzieciaczka z pierwszej miłości to Ci chodziło o dzidzie Kingi?

A gdzie Wy się wszystkie podziałyście?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tak dziecko kingi :)
tylko zeby ją to zainteresowało ona widzi tylko maszyne i zakrywa buzie a maszyna jest głosna że od razu zwraca uwagę a nie mogę miec cały czas właczonej bo mam po 1 ml to wyprauje zanim jej podam...
na razie zmieniłam z maseczki na ustnik i zrobiłam inhalację z mężem przy nosie zajmując ją ale to i tak mało dało ale lpiej to niż nic....

Dobry wieczór :)

Ja dzisiaj powtórzyłam test i to samo co wczoraj :-) Polece na bete po weekendzie, jesli @ nie przyjdzie.

Straszny dzień u mnie, boli mnie jajnik, zatoki.. spać mi się chce... młody złapał jakąś infekcje: katar, kaszel :confused2: i pewnie zaraz będą uszy jak znam życie.

Co do inhalacji Czarni u nas tylko siłą: mąż trzyma Kruszka, a ja inhaluje... Płaczu przy tym co niemiara ale nie ma innego wyjścia. 1ml to tylko chwilka i jakoś trzeba przetrwać:tak: przecież to dla ich dobra..

Dobry wieczór :)

Ja dzisiaj powtórzyłam test i to samo co wczoraj :-) Polece na bete po weekendzie, jesli @ nie przyjdzie.

Straszny dzień u mnie, boli mnie jajnik, zatoki.. spać mi się chce... młody złapał jakąś infekcje: katar, kaszel :confused2: i pewnie zaraz będą uszy jak znam życie.

Co do inhalacji Czarni u nas tylko siłą: mąż trzyma Kruszka, a ja inhaluje... Płaczu przy tym co niemiara ale nie ma innego wyjścia. 1ml to tylko chwilka i jakoś trzeba przetrwać:tak: przecież to dla ich dobra..

żeby oni jeszcze to rozumieli to by było dobrze jak bedzie trzeba to bedzie siłą ale nie chce bo taka inhalacja za bardzo nie daje efektu jak dzieciak jest zaryczany i osmarkany po kolana ale jak mus to mus

Ale tu dzis cisza żadnej debaty :szok: ninia po wszystkich lekach poszła grzecznie spac M też juz po mału odpływa to nie długo czas juz i na mnie to do jutra dziewczynki :tak:

witam sie z rana
wiki druga noc z kolei cos nie moze spac ..... nie wiem co jest ale ja zas nie wyspana .....drzemka w poludnie bedzie napewno bo mam nocke dzis.....
zaczynam chodzic spac z kurami padam na twarz juz kolo 19 wczoraj blizej 20 bo do 19 w pracy masakra ...
kurde zapchany mam nos..... i gardlo mnie troche boli

a wy jak tam dziewczynki dzis/??

reklama
Do góry