reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...

MOJ KOCHANY ANIOŁEK WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje :) za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!

ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam :)!!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko :( ale jestem szczesliwa!!!

Załączniki

• tescior..jpg
    tescior..jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 38
reklama
nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...

dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje :) za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!

ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam :)!!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko :( ale jestem szczesliwa!!!
Gratki!!!
Ale natychmiast odpędź od siebie wszelkie złe myśli!!! Dobrze będzie! Wystarczająco się już nacierpiałaś...

macku wiem kochana i dzikeuje za gratki le wiesz zle doswiadczeni to strach na przyszlosc i jeszcze suzi... tak sie cieszyla biedna i co ... ja sie tego tez boje tymbardziej ze czytalam ze po clo sie zdaza pozamaciczna... jej masakra wczoraj zaledwie o 1,17 wiecej od minimum a dzisiaj juz test pokazal i to nie o czulosci 10 tylko 25 !!! jestem poprostu w ogromnym cholernym szoku !!!!!!!

Boże Kochana... Popłakałam się razem z Tobą!!! A nie mówiłam,że ciąża? :-)
Ale się cieszę! Bardzo! GRATULACJE WIEEEEEEEEEEELKIE!!!

Ja też już chcę... :-(

Missiiss ale się cieszę :-) :-) :-) wielkie gratulacje :-) :-) :-) życzę spokojnych 9 miesięcy!!! I pięknego zdrowego dzidziusia w grudniu :-)

I nie myśl źle...na pewno teraz będzie wszystko w porządku :-)

Ja też już chcę... :-(

A Ty kiedy testujesz kochana ?!?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Witam się z rana:-):-)
missiiss1301 GRATULACJE:-):-):-)

reklama
dzieki kochane jestescie :D

agutka ty testujesz bo razem idziemy na grudniowki !!!! nie ma ze nie testujesz !!!! razemidziemy pamietaj !!!!!!!

potrzebne mi bedzie zyczenie spokojnych 9 miechow bo poprotu co bede przezywala po 20 tc to chyba umre i bede na tabletkach uspakajajacych. w ogole jak pojde na szew w 20tc tobede blagalam ich zeby mnie w szpitaluz ostawili chociaz do 26tc bo siebede bala wrocic do domu.... no ale jeszcze daleko do tego i oby doszla do tego etapu :) a mowilam ze bede jeszcze mama 2010 :D i si eudalo super :) i agutce tez sie uda i kto tam jeszcze mial testwac macku ??? macku tez idziesz z nami na grudniowki :)

spadam do pracy bo z tej ekscytacji zapomnialam sie przygotowac :)

Do góry