reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się po świątecznie :)

Miłego dnia życzę :)

Dzisiaj odbieram wyniki i juz mam lekkiego stresa :-(

Buziole
Tośka co jet tego nie zmienisz... jak bedą złe to będzie wiadomo co działać dalej....powodzenia

ni nic uciekam do pracy ...miłego dnia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
toska trzymam kciuki za dobre wyniki &&&&&&

ja w sobote sprobuje pierwszego testa zrobic tego czulszego 10... zobavzymy taki falstarcik :p
ide do pracki ciekawe czy brzuchol tez bedzie dzisiaj bolal...

AgutkaZG jak tam efekty po dietce ?!?
missiiss będę zaciskać kciukasy w sobotę najmocniej jak tylko się da! &&&

U nas święta minęły świetnie! W sobotę u siostry, w niedzielę u znajomych a wczoraj spaliśmy cały dzień i dopiero o 18 pojechaliśmy na obiad. :-) bo mi się już nic nie chciało przygotowywać.
W czwartek mam wizytę u ginka i już się doczekać nie mogę. W. powiedział ze będzie chciał wejść ze mną i dzidziusia pooglądać :-) boję się tylko że mi sie chłop rozkleji...ale coż.

reklama
witam poswiatecznie !!!!! missiiss trzymam kciuki juz za powodzenie!!!!! oby było zafasolkowanie!!!

AgutkaZG a co za dieta???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry