reklama
ja nie za bardzo pomogę, o mnie też raczej nie było....z tego co wiem z wczoraj to do batonika przylazła @ ....Ktoś może mi streścić co się wydarzyło ? Jakieś nowe fasolki ?!?
jak samopoczucie? rodzice poinformowani?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tośka co jet tego nie zmienisz... jak bedą złe to będzie wiadomo co działać dalej....powodzeniaWitam się po świątecznie
Miłego dnia życzę
Dzisiaj odbieram wyniki i juz mam lekkiego stresa :-(
Buziole
ni nic uciekam do pracy ...miłego dnia :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
toska trzymam kciuki za dobre wyniki &&&&&&
ja w sobote sprobuje pierwszego testa zrobic tego czulszego 10... zobavzymy taki falstarcik
ide do pracki ciekawe czy brzuchol tez bedzie dzisiaj bolal...
ja w sobote sprobuje pierwszego testa zrobic tego czulszego 10... zobavzymy taki falstarcik
ide do pracki ciekawe czy brzuchol tez bedzie dzisiaj bolal...
Mysza84
Fanka BB :)
AgutkaZG jak tam efekty po dietce ?!?
missiiss będę zaciskać kciukasy w sobotę najmocniej jak tylko się da! &&&
U nas święta minęły świetnie! W sobotę u siostry, w niedzielę u znajomych a wczoraj spaliśmy cały dzień i dopiero o 18 pojechaliśmy na obiad. :-) bo mi się już nic nie chciało przygotowywać.
W czwartek mam wizytę u ginka i już się doczekać nie mogę. W. powiedział ze będzie chciał wejść ze mną i dzidziusia pooglądać :-) boję się tylko że mi sie chłop rozkleji...ale coż.
missiiss będę zaciskać kciukasy w sobotę najmocniej jak tylko się da! &&&
U nas święta minęły świetnie! W sobotę u siostry, w niedzielę u znajomych a wczoraj spaliśmy cały dzień i dopiero o 18 pojechaliśmy na obiad. :-) bo mi się już nic nie chciało przygotowywać.
W czwartek mam wizytę u ginka i już się doczekać nie mogę. W. powiedział ze będzie chciał wejść ze mną i dzidziusia pooglądać :-) boję się tylko że mi sie chłop rozkleji...ale coż.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tosia,trzymam &&& za dobre wyniki.
Myszka, minus 7kg.
Myszka, minus 7kg.
reklama
Podziel się: