agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja tam nie chce krakac, ale ja zawsze tez mialam piekne pecherzyki, ktore jednak owulki nie dawaly... Dlatego dobrze by bylo zrobic jeszcze raz usg za jakies 3 dni...
No to nie kracz. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam nie chce krakac, ale ja zawsze tez mialam piekne pecherzyki, ktore jednak owulki nie dawaly... Dlatego dobrze by bylo zrobic jeszcze raz usg za jakies 3 dni...
słonko najlepsze jest to, że on zna tego kolege, wie że jest on nieszkodliwy bo ma kobietę, w której jest zakochany ale nie dociera to do niego.jestem zwykłą dziewczyną i naprawdę faceci nie padają trupem na mój widok chociaż mój M ma oczywiście na ten temat inne zdanie.skąd Ci faceci się wzieli? mars mnie jakoś nie przekonuje
Nie no,ale mój Grzesiek też jest zazdrosny. Ja nie wiem,nosi się te GPSy na palcach,a Oni nadal swoje! ;-) Główka do góry - przejdzie mu ta złość.
Też już bym chciała te korki i śledzie (tampony i podpaski ) zamienić na ciążowe witaminki. Zdrowsze i nie uwierają. ;-)
ja również uważam, że lepsze będą rolety słonko.niech zasłony nie psują tego pięknego widoku:-)dziewczynki tylko powiedzcie mi mam kupowac zasłonki do pokoiku?
myslałam o czymś takim ewentualnie
WOAL ZASŁONY #150 cm szer PIĘKNA KOLORYSTYKA (964813507) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczynki tylko powiedzcie mi mam kupowac zasłonki do pokoiku?
WOAL ZASŁONY #150 cm szer PIĘKNA KOLORYSTYKA (964813507) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez klapouchego najbardziejja strasznie lubie Kłapouchego i chciałam małemu maskotke kupic a on mi "Chcesz zeby nasz synek byl taki smutny jak Kłapouchy? Kup mu Tygryska albo Prosiaczka "
cos w tym musi bycPajeczko śliczna firanka, właśnie miałam do nowego pokoiku Julki kupić podobną, też z kubusiem i przyjaciółmi:-)
i ja również przepadam za Kłapouchym.a wiecie dlaczego tak jest? bo my kobiety jesteśmy bardzo uczuciowe i bardzo przejmujemy się czyimś cierpieniem a Kłapouszek ciągle jest taki smutny;-)
a kiedy ty maszw koncu koniec w sobote?? to w niedziele chce zobaczyc ile zjechalasA ja sobie wczoraj w Carrefourze kupiłam wok i właśnie szykuję w nim obiadek dla Grześka (Zuzia poszła do Babci na rosołek :-) ) - warzywa na patelnię z mięskiem. Ciekawe,czy się sprawdzi. Bo jak tak,to sobie w nim uduszę warzywka z ryżem po dietce. :-)
to jest nic moja szwagierka to ma hardkor z mezem nikt oprocz kobiet nie moze sie do niej odezwac ani spojrzec nawet bo wtedy ma wojne biedna w domu taki pacan z niegoto cena jeszcze znośna mnie się tam bardzo podoba, dzieci powinny w swoich pokojach mieć coś innego niż wszędzie, taki dziecięcy akcent
ja się już całkiem z moim M pokłóciłam dziewczynki bo jego chorobliwa zazdrość mnie dobija po prostu;( miał mnie teść podwieźć do miasta ale w tym samym czasie mój kolega również jedzie więc powiedziałam, że już się z nim zabiorę a nie teść będzie specjalnie mnie wiózł bo i po co.i jest wojna.bo ten kolega jest za ładny, ma za fajny samochód i jest młody więc na pewno będzie coś nie tak.po pierwsze ja już faceta mam a po drugie mnie takie bajery nigdy nie kręciły i nie kręcą, po prostu korzystam z okazji a tu taki problem...załamka totalna.
rolety kochana bo cos do zalaniania musisz miec jak bedziesz piersia karmic albo nw lato zeby wieczorem zrobic szybciej noc malemudziewczynki tylko powiedzcie mi mam kupowac zasłonki do pokoiku?
Gratuluje awansu!!! I nie boj zaby!!!
Wok - swietna sprawa. Tylko ja mam taki wiuelki i pol kuchni mi zajmuje;-)
Juz Cie nie lubie!!! a jestem za Unia!!!;-)
Wściec się można!
Leje,jak chol*ra!
Ale przynajmniej zrobiłam z Zuzią porządek w Jej zabawkach. ;-)
Żabko,tak w sobotę koniec. :-)