reklama
batonik słyszałąm, ze jutro testujesz? jak samopoczucie?
jak okres...plamienei czyu okres?
pewnie miałaś brac dupka..ale jak okres to nie...aż nie chce mi sie wierzyc, jakbyś fazy lutealnej nie miałą w tym cyklu?
No mi się wydaje, ze jak regularna krew to chyba nowy cykl sie zaczął...może wtedy clo już zaczać?
cześć olkale i batonik pomóżcie mi mam dzisiaj 18dc i okres z rana i co teraz mam zacząć brać tabletki czy to możliwe żeby to była @ już tak szybko?
jak okres...plamienei czyu okres?
pewnie miałaś brac dupka..ale jak okres to nie...aż nie chce mi sie wierzyc, jakbyś fazy lutealnej nie miałą w tym cyklu?
No mi się wydaje, ze jak regularna krew to chyba nowy cykl sie zaczął...może wtedy clo już zaczać?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
już nic nie wiem załamana jestem to jest nie możliwe no pęcherzyk jakiś niby byle jaki był no ale pękł i właśnie może on gdzieś po drodze się "zniszczył" no bo @ a tabletki miałam brać od następnego cyklu i co do teraz i to liczyć jako cykl? za dobrze by było i dlatego ja muszę mieć zawsze jakiś problempewnie miałaś brac dupka..ale jak okres to nie...aż nie chce mi sie wierzyc, jakbyś fazy lutealnej nie miałą w tym cyklu?
dziewczynki to małego firanka zdjecie troche kijowe , ale taki aparat
moim skromnym zdaniem zasłona nie pasi :-) jasna roletka jedynie
Śliczna. :-)
Ja też pierwszą,jaką kupiłam Zuzi,była z Kubusiami. ;-) Bo sama jestem fanatyczką tej bajki,haha.
Tosia,jak po rozmowie?
dostałam nowe cele i zadania i na premie muszę się mega nagimastykować no ale cóż jakoś sobie poradze no nie
A ja sobie wczoraj w Carrefourze kupiłam wok i właśnie szykuję w nim obiadek dla Grześka (Zuzia poszła do Babci na rosołek :-) ) - warzywa na patelnię z mięskiem. Ciekawe,czy się sprawdzi. Bo jak tak,to sobie w nim uduszę warzywka z ryżem po dietce. :-)
woka mam tyz raz go użyłam :-) kurzy się teraz elegancko na lodówce
to cena jeszcze znośna mnie się tam bardzo podoba, dzieci powinny w swoich pokojach mieć coś innego niż wszędzie, taki dziecięcy akcent
ja się już całkiem z moim M pokłóciłam dziewczynki bo jego chorobliwa zazdrość mnie dobija po prostu;( miał mnie teść podwieźć do miasta ale w tym samym czasie mój kolega również jedzie więc powiedziałam, że już się z nim zabiorę a nie teść będzie specjalnie mnie wiózł bo i po co.i jest wojna.bo ten kolega jest za ładny, ma za fajny samochód i jest młody więc na pewno będzie coś nie tak.po pierwsze ja już faceta mam a po drugie mnie takie bajery nigdy nie kręciły i nie kręcą, po prostu korzystam z okazji a tu taki problem...załamka totalna.
niestety mój tez tak ma jak ide gdzie ze znajmomymi z pracy to mój dzwoni co chwile i o glupoty wypytuje a jak ma mnie ktos odwieźć do domu to sam woli się ubrac i w nocy przyjechac hehe
No to nie kracz. ;-)
Maćku zawsze cię wyprostuje hehe nakręcisz się a tu kubełek zimnej wody hehe i dobrze
No nie kolejne fanki speedway'a ja też Was już nie lubię bo jestem za Unibaxem
Agutka czy jest jeden dzień w roku, że siedzisz i nic nie robisz podziwiam Cię, ciągle coś sprzątasz, myjesz, gotujesz, budujesz
Tośka jak tam rozmowa z nowym szefem teraz będziesz miała głowę zaprzątniętą nowymi celami i zadaniami i ani się nie obejrzysz a będziesz zafasolkowana
Pajeczko śliczna firanka, poza tym nie powiem nic nowego - też lubię Kłapouszka ;-)
rozmowa oki aaaa mój nowy szef próbował na dzien dobry zrobić mały opr za jednego maila którego wyslalam do laski aleeeee się wybroniłam i mnie przeprosił hihih
Halo mamuśka jak tam zdrówko - w jastrzębiej była, na helu była a do gdyni nie zajechała baba jedna
Mi dziewczynki odbija już jutro mam HSG i lekko się denerwuje
zadzwoń moze do Sztenca...? to reguralna krew? nieraz przy owulce jet lekkie plamienie jak pęka pęcherzyk...już nic nie wiem załamana jestem to jest nie możliwe no pęcherzyk jakiś niby byle jaki był no ale pękł i właśnie może on gdzieś po drodze się "zniszczył" no bo @ a tabletki miałam brać od następnego cyklu i co do teraz i to liczyć jako cykl? za dobze by było i dlatego ja muszę mieć zawsze jakiś problem
rozmowa oki aaaa mój nowy szef próbował na dzien dobry zrobić mały opr za jednego maila którego wyslalam do laski aleeeee się wybroniłam i mnie przeprosił hihih
Halo mamuśka jak tam zdrówko - w jastrzębiej była, na helu była a do gdyni nie zajechała baba jedna
Mi dziewczynki odbija już jutro mam HSG i lekko się denerwuje
gratuluje awasiku
zdrówko ok...tylko zmęczenei dopadóo ciagłe i brzuszek boli ...No-spe biore 3x dziennie
a co do hsg to do przeżycia jest ...ciesz się Tośka,z e nie musiałąś czekać ja 2 miesiace prawie stracłam...bedzie dobrze...zardzewiałe rury przedmuchaja Tobie i szybciutko w ciaże zajdziesz
Scully
mamusia :)
Scully,no bo po co płacić za coś,co można mieć "za darmo" na luzie. ;-)
w 100% się zgadzam
dziewczynki to małego firanka zdjecie troche kijowe , ale taki aparat
piękna
ja strasznie lubie Kłapouchego i chciałam małemu maskotke kupic a on mi "Chcesz zeby nasz synek byl taki smutny jak Kłapouchy? Kup mu Tygryska albo Prosiaczka "
a tam... kup Kłapouszka -jest taki śpiochowaty to będą razem spać ja osobiście lubię Prosiaczka (bo też taka malutka jestem) ;-)
no własnie tez zauwazyłam, ze zaslonka zepsulaby efekt firanki
ja mam wszędzie w oknach zasłonki i firanki (w ziemie), a teraz na lato muszę dokupić rolety żeby mi kwiatków nie paliło słońce
mój majmniejszy pokoik (kiedyś dla dzidzi) jest morelowy z brzoskwiniową zasłonką i białą firanką, ale jak będzie fasolinka to kupie właśnie firankę z Kubusiem i będzie ślicznie
Lopop koniecznie zadzwoń do ginka, potwierdzam to co Olkale mówi że przy owu może być lekkie plamienie śródcykliczne, ale nie @
Olkale witaj Kochana, co do testowania to nie testuje ani jutro ani pojutrze, ja po prostu wiem że niestety ale wredota @ przylezie do mnie :-( chociaż jak dziś byłam w galerii to korciło mnie wejść do apteki i kupić teściora ale rozum wziął górę ;-)
Tośka nie stresuj się "maleńka" jutrzejszym badaniem, wszystko będzie dobrze i tak jak mówi Olkale rury zostaną przeczyszczone i fasolka będzie od razu poza tym będę za Ciebie jutro trzymała mocno &&&&&& :-)
Olkale witaj Kochana, co do testowania to nie testuje ani jutro ani pojutrze, ja po prostu wiem że niestety ale wredota @ przylezie do mnie :-( chociaż jak dziś byłam w galerii to korciło mnie wejść do apteki i kupić teściora ale rozum wziął górę ;-)
Tośka nie stresuj się "maleńka" jutrzejszym badaniem, wszystko będzie dobrze i tak jak mówi Olkale rury zostaną przeczyszczone i fasolka będzie od razu poza tym będę za Ciebie jutro trzymała mocno &&&&&& :-)
Tośka zycze zeby u Ciebie było tak jak u mnie...ostatni pokręcony cykl, hsg i ciaża no i załąpiesz się na grudniową mamę jeszcze ...jak byłam u mojej gin i mówiłam o obawach , ze zaszłą w cyklu z hsg to mówiłą,ze grunt,ze badanie robi się przez owulką więc po badaniu atakujcie
no kurcze bo miałam nadzieję, że jutro z rana napiszesz,ze są 2 kreski...u nie też objawy (prócz cycków) wskazywały na @ brzuch od 21 dc pobolewał na @...a moze jednak jest fasolka, skad pewnosć,ze nie? oj jak bym chciała, zeby Tobie i Maćkowi i Erbie i czytałam,ze Agutka też zaczyna starnka &&&&&&&&trzymam kciuki
zajrzę za 2 h
Lopop koniecznie zadzwoń do ginka, potwierdzam to co Olkale mówi że przy owu może być lekkie plamienie śródcykliczne, ale nie @
no kurcze bo miałam nadzieję, że jutro z rana napiszesz,ze są 2 kreski...u nie też objawy (prócz cycków) wskazywały na @ brzuch od 21 dc pobolewał na @...a moze jednak jest fasolka, skad pewnosć,ze nie? oj jak bym chciała, zeby Tobie i Maćkowi i Erbie i czytałam,ze Agutka też zaczyna starnka &&&&&&&&trzymam kciuki
zajrzę za 2 h
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Scully
mamusia :)
Podziel się: