Lopop koniecznie zadzwoń do ginka, potwierdzam to co Olkale mówi że przy owu może być lekkie plamienie śródcykliczne, ale nie @
Olkale witaj Kochana, co do testowania to nie testuje ani jutro ani pojutrze, ja po prostu wiem że niestety ale wredota @ przylezie do mnie :-( chociaż jak dziś byłam w galerii to korciło mnie wejść do apteki i kupić teściora ale rozum wziął górę ;-)
Tośka nie stresuj się "maleńka" jutrzejszym badaniem, wszystko będzie dobrze i tak jak mówi Olkale rury zostaną przeczyszczone i fasolka będzie od razu poza tym będę za Ciebie jutro trzymała mocno &&&&&& :-)
od 7:15 prosze trzymac kciuki dam znac jak bede po tj w domciu
Tośka zycze zeby u Ciebie było tak jak u mnie...ostatni pokręcony cykl, hsg i ciaża no i załąpiesz się na grudniową mamę jeszcze ...jak byłam u mojej gin i mówiłam o obawach , ze zaszłą w cyklu z hsg to mówiłą,ze grunt,ze badanie robi się przez owulką więc po badaniu atakujcie
mam nadzieje ze wszystko bedzie oki
pożyjemy zobaczymy w tym cyklu nie robię żadnych testów tak postanowiłam bo za dużo stresu i rozczarowań mnie to kosztuje
i bardzo dobre podejście tylko się nie złam
Zobacz załącznik 231509Fotomaleńkiego pokoiku zrobiłam Będzie kiedyś firanka z Kubusiem i uważam, że będzie ślicznie
ja mam w dużym pokoju panele na oknach Dok³adniejsza prezentacja wyrobu widoczna jest w polu szczegó³y. styl ten sam ale inny wzór nie moge teraz wyszukać ;/
dziewczyny czytam tą ksiązke "opowieści terapeutyczne o niepłodności" jakby o sobie czytała :-(