reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzięki :-) Kochane jesteście :-)

To jest moje najukochańsze 4mm :-D pewnie już ma koło 10mm bo dzidziuś teraz strasznie szybko rośnie.
Ciekawe jaki będzie na następnej wizycie ;-) to już będzie 10tc, ale biorąc pod uwagę że moja jest trochę młodsza to może być dalej fasolinka :-D

Nie wiem czym się to Żabko różni.

reklama
missiiss przesłuchałam właśnie to Twoje nagranie... i jestem pod ogromnym wrażeniem! jesteś genialna i masz piękny, delikatny głos.rób coś z tym bo taki głos plus to,że potrafisz grać na gitarze to aż się prosi o jakieś działanie w tym kierunku:)

missiiss przesłuchałam właśnie to Twoje nagranie... i jestem pod ogromnym wrażeniem! jesteś genialna i masz piękny, delikatny głos.rób coś z tym bo taki głos plus to,że potrafisz grać na gitarze to aż się prosi o jakieś działanie w tym kierunku:)

Właśnie też słuchałam! Miss,powiem tylko: WOOOOOW!!! :szok:

Rybko,a dobrze,na razie tylko była taka ogólna rozmowa,ale i zbadał mnie i zrobił mi monitoring (pierwszy raz w życiu w czasie cyklu miałam usg! :szok:) . :tak:
Powiedział,że na prawym jajniku jest pęcherzyk 18mm i jest gotowy do pęknięcia,więc albo to się stanie dziś albo i jutro i mamy przez te dwa dni ostro pracować. :-p :-D Czyli co? Jestem przed owulką? :szok: Hm... bo nie bardzo kumam. :dry: I ten pęcherzyk nie jest za mały,jak na ten dzień cyklu? :dry:
Jeśli do lipca nie zaciążę,a badania G. wyjdą ok,to będziemy działać coś konkretniej. :-)
Jestem mega zadowolona,bo przy okazji dowiedziałam się,że w ciąży chodzi się do niego też na NFZ. :-)

reklama
Agutka to super tzn działacie ostro teraz :-D:-D ja jak byłam u gina to też powiedział że pęcherzyk może pęknąć już jak ma 18mm i to jest rzeczą indywidualną każdej kobiety :tak:;-)

Ja teoretycznie czekam jeszcze jakieś 2 dni :tak: ale wiem że tym razem @ przyjdzie :baffled:

Do góry