reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-)
Agutka ale Ty jesteś zorganizowana...już przygotowana i zastanawia się co robić, a ja miałam coś już zaplanowanego a póki co leżę w łóżku i na razie nie chce mi sie wstawać ;-)

Ja też muszę na jakieś ciuchowe zakupy się wybrać ze sobą i z W. Wczoraj o tym rozmawialiśmy i może w piątek gdzieś pojedziemy. Choć nie wiem czy to nie za późno. Może uda mi się W. namówić i jutro gdzieś pojedziemy.

A gdzie chcesz ta kurtkę kupic ?? tj w jakim sklepie ??

Nie wiem. :sorry2:
Jest u Nas kilka takich tanich... Bo mi zależy na niskiej cenie,bo nie lubię jakichś "drożyzn". ;-)

Rosołek dla Zuzi już wstawiłam i muszę jeszcze poodkurzać. :baffled:

:-)
Agutka ale Ty jesteś zorganizowana...już przygotowana i zastanawia się co robić, a ja miałam coś już zaplanowanego a póki co leżę w łóżku i na razie nie chce mi sie wstawać ;-)

Ja też muszę na jakieś ciuchowe zakupy się wybrać ze sobą i z W. Wczoraj o tym rozmawialiśmy i może w piątek gdzieś pojedziemy. Choć nie wiem czy to nie za późno. Może uda mi się W. namówić i jutro gdzieś pojedziemy.

Dzięki Myszko. ;-) Staram się,ale to nie zawsze wychodzi. :sorry2: Ale robię,co mogę,hehehe. :-D :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejo ale pospalam masakra i na 13 do pracy na 4 godziny odrobic musze ...

ktos dzsiaj nie testowal czasem >??? jest jakas mamusia nowa z fasolkiem ?

wczoraj test owu watpliwy byl tempka dzisiaj skoczylatylko zmierzylam 30 minut wczesniej cholercia bo tak sie obudzilam niestety a jak bym lezala i czekala te pol godziny to chyba bylo by bardzije oszukane . kiedys czytalam ze jak sie minutami rozni to sie odejmuje i dodaje kreski. no ale nic ja mam 36,30 wczoraj byla 36,20. jakby tak zrownac i wierzyc temu co pisalm wyzej to dzisiaj bylaby wyzsza. ale nie bede ombiowac kupie jeszcze testy owu dzisiaj i bede robila akurat 4 godzinki nie bede pila nic i wroce dodomu i zrobie :)

Ostatnia edycja:
Do góry