witam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
Jasne ja się piszę na ten układ pewnie teraz mi się nie udało ale w kwietniu to już na pewno i to bliźniaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
no ja siedze z wami i czytam na innych stronkach o chemoroidach a moje czopki juz sie do mnie usmiechaja sama przyjemnosc;-)jeszcze ja podczytuję
Ja sie na ten cykl juz z dwoma kolezankami w realu umowilam na zajscie. Zebysmy pozniej sie na porodowce wspieraly;-)witam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
no obowiązkowo przyjadę z moją bliźniaczką zobaczyć twoje bliźniaczki hihihiJasne ja się piszę na ten układ pewnie teraz mi się nie udało ale w kwietniu to już na pewno i to bliźniaki
my w razie czego telefonicznieJa sie na ten cykl juz z dwoma kolezankami w realu umowilam na zajscie. Zebysmy pozniej sie na porodowce wspieraly;-)
no obowiązkowo przyjadę z moją bliźniaczką zobaczyć twoje bliźniaczki hihihi
ja juaz moje siorbie hihihiBylam sie umyc i ziolka sparzyc...
no na bank ja musze bo jak nie to sie pochlastamwitam batonika i maćku to co dziewczyny zachodzimy i zabka też no nie?
ahaha dziewczyny w kwietniu wszystkie zachodza i kazda bedzie miala tyle fasolek co miesiecy staran hihihi ;-)
śpij dobrze;-)Dobranoc Kochane BBomowiczki :-)
oj tam niezmieszcza...jak byly 7-cioraczki to 4-raczki napewno sie zmieszcza hihihihihi
och matko to ja nie wyrobię w domu z 4 maleństw9szczególnie noce)
zabka nie kracz jak już to 2 dzieciaczków
(miesięcy nie bo w brzuchu się nie zmieszczą)
ja też bo jakoś nie dobrze po tej zmianie czasu mi się wstaje dobranoc wszystkie staraczkiok ziolka wypite wiec ide spac bo rano wstac i do przedszkola dobranoc wam
no wiem zapisałaś tyle dzieci ile miesięcy starań potem doczytałam i edytowałam posta bo 48 miesięcy i 48 zarodków to chyba bym sprzedawała do in vitrooj tam niezmieszcza...jak byly 10-cioraczki to 4-raczki napewno sie zmieszcza hihihihihi