reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie dziewczynki!!! Co nowego słychać, bo oczywiscie nie miałam jak zajrzec??? Ja mam jutro kolejna wizytę u lekarza.
I wielki dylemat, bo właśnie dziś niespodziewanie dotałam nowa ofertę pracy!!! Spadła na mnie jak grom z jasnego nieba!!! Nie wiem jeszcze co zrobię!!! Ale oferta ma wiele plusów: koniec z praca na zmiany, weekendy i święta wolne, urlop kiedy chcę, a teraz bijemy się każda o termin latem. i jeden wielki minus musiała bym choć na pół roku zawiesic staranka!!! Tylko z drugiej strony juz się staram dwa lata i nic, więc oferty nie przyjmę, a jezeli w ciążę i tak nie zajdę!!!

Apropo w tym miesiacu naprawdę czuję, że nie jestem w ciąży czyli poprzednie cykle naprawdę byłam!!!
Ja raczej tez bym przyjela ta propozycje:tak: Bo przeciez nie mozemy calego naszego zycia obecnego i przyszlego podporzadkowywac ciazy, ktora "jest tuz za rogiem";-) A skoro ta nowa praca ma miec tyle plusow...
cześć Wszystkim
witam wszystkie nowe staraczki i powoodzenia zyczę...:)

Byłam dziś na badankach ..betka pieknie rosnie prawie 2000 było z rana ...wklejam też pierwszą fotke mojego skarbuszka :) 4,7 mmZobacz załącznik 230599

przesyłam fluidki dla Was %%%%%%%%%%%%%%&&&&&&&&&&&#############$$$$$$$$$$$******************szybko fasolkujcie
Sliczna kropka!:tak:
Erba mozesz miec duzego pechola a jakosc komorki do kitu i nic nie zrobisz u mnie zawsze były pechole po 27 mm i sie nie udawało a raz pękl 19 mm i prosze :)
Pajka a Tobie w ktorym cyklu sie udalo od momentu jak "uprzadkowalas" swoja owulke?

Znowu mnie prawy jajnik pobolewa. Dziwne,bo zawsze owulka "leciała" na lewym. ;-)
Może ten będzie skuteczniejszy? :cool2:

Agutka współczuję...wiem jak się czujesz. To jest właśnie to w tej diecie że wykańcza...może i jest skuteczna, ale organizm po niej jest wycieńczony. Jakbyś się dalej tak czuła to ja proponuję Ci ją zakończyć. Efekty i tak już są.

Kochana,powiem Ci,że gdyby nie wsparcie najbliższych,to już bym ją przerwała. Ale muszę też samej sobie udowodnić,że jednak jeszcze mam tą silną wolę...

cześć Wszystkim
witam wszystkie nowe staraczki i powoodzenia zyczę...:)

Byłam dziś na badankach ..betka pieknie rosnie prawie 2000 było z rana ...wklejam też pierwszą fotke mojego skarbuszka :) 4,7 mmZobacz załącznik 230599

przesyłam fluidki dla Was %%%%%%%%%%%%%%&&&&&&&&&&&#############$$$$$$$$$$$******************szybko fasolkujcie

Jaka piękna kropaaaa! :-)
Łapię fluidki!!! :-) :tak: :-)

Budowa na koniec dnia dzisiejszego. :-)

zdjcie0278t.jpg

"W czasie deszczu Zuzi się nie nudzi... ;-) :-D :-D :-D"

zdjcie0276.jpg

tasiullka to moze zrobmy watek osobny o naszych talentach i bedziemy wklejac tam nasze rzeczy :) ja nie chce znow tu wklejac po raz 3 :) wie cjak wroce z preacy do domu to moze zaloze watek chyba ze ktoras wczesniej to zrobi i wkleje foty :) ja kupilam lalke i jak robie to ja ubietram ona ma 60 cm dlugosci i super na nia pasuje wszystko a co mniejsze na rozmiar 56 to wiadomo ciut ciasniej na lalce wyglada ale ze welna sie rozciaga wiec rozmiary sa od56-62 najczesciej :)
ja sie chetnie tam wpisze jak powstanie
Super pomysł. Ale propnuje żeby tam umieszczać rzeczy nie tylko na sprzedaż ale też dla pokazania naszych talentów :)

Jasne, rozumiem, bez sensu wklejać kilka razy to samo. Dobry pomsył z tą lalką
tylko w jakim dziale go sie umiesci bo ze staraczek go nam usuna i gdzies indziej przeniosa napewno na gielde wiec to musi byc glownie na pokaz zeby niebylo na gieldzie
Maćku w 1 :) a w sumie staralismy sie 2 lata :)
no to oprocz radosc byla napewno ulaga ze wkoncu sie udalo moje pierwsze slowa to chyba beda NO W KONCU 2 KRESKI HIHIHIHIHI

Budowa na koniec dnia dzisiejszego. :-)

zdjcie0278t.jpg

"W czasie deszczu Zuzi się nie nudzi... ;-) :-D :-D :-D"

zdjcie0276.jpg
aaa jak ty ja domyjesz?????? w denaturacie hihihi moja tesciowa to by mala udusila jakby takie cos zobaczyla ....bo to taka pedantka wystarczy kropka wody a ona juz lata ze sciera hahahahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry