reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to strasznie duzo zapłacilas ja mam chyba 3x wiecej ciuszków :) i nawet komplety na zime mam i łącznie zapłaciłm 500 zl tylko wiem,z e w Smyku jest drogo, ja staram sie kupować albo na allegro, albo w hurtowni, którą mojej mamy znajomy prowadzi wiec on mi w detalu sprzeda:)
dzieki za linka skopiowałąm sobie :)

agutka skutki diety dają się we znaki, ale już z górki!

Pajkaa a to i tak z 10% rabatem na wszystko, bo mam tą kartę ze smyka. To były takie spontaniczne zakupy więc nie zastanawiałam się gdzie taniej a gdzie drożej. Przyznam że nawet na ceny nie popatrzyłam.
Ale teraz wiem że muszę zwracać na to uwagę...choć boję się na allegro kupować coby nie trafić na jakieś niemiłe ubranka. Te są takie strasznie milutkie, ładnie odszyte i podobają mi się że są takie "dopracowane".
Podaj mi proszę jeszcze raz link do sprzedającego od którego Ty kupujesz. Kiedyś zapisałam w zakładkach, ale chyba przy porządkach czy instalowaniu mi wcięło.
Piekne zakupy zrobiłaś, ale dużo kasy....:)
też powoli zaczynam myśleć o zkupach...ale poczekam jeszcze troszke :)

Gratuluje :)) ale te 4,7 mm to chyba wielkość pęcherzyka ciążowego a nie zarodka :) a serduszko juz słyszała?

no raczej tak...to nie jest nawet 5 tc wiec jeszcze się układa chyba...nie na serduszko to zawcześnie :) byłam dziś na wizycie u gina takiego za którym nie przepadam.. on za wiele nie tłumaczy, więc nie spodzewałam się rewelacji...w przyszła środe ide do mojej gin więc jak wszystko bedzie ok zakałdamy karte ciazy :) ostatni raz byłam w czwartek to jeszcze nic nie było na usg widać ;)

no u mnie na luziku 22 dc wiem ze znowu zonk to co sie bede nakrecać
ach.

a batonik podobnie jak ja bez entuzjazmu chyba testuje 02-04..

czemu zonk? nie miałąś owu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
palissa coraz wiecej dziergajacych i haftujacych :)

to jak dziewuchy robimy watek z rzeczammi naszymi na sprzedaz ?? :-)

Super pomysł. Ale propnuje żeby tam umieszczać rzeczy nie tylko na sprzedaż ale też dla pokazania naszych talentów :)

tasiullka to moze zrobmy watek osobny o naszych talentach i bedziemy wklejac tam nasze rzeczy :) ja nie chce znow tu wklejac po raz 3 :) wie cjak wroce z preacy do domu to moze zaloze watek chyba ze ktoras wczesniej to zrobi i wkleje foty :) ja kupilam lalke i jak robie to ja ubietram ona ma 60 cm dlugosci i super na nia pasuje wszystko a co mniejsze na rozmiar 56 to wiadomo ciut ciasniej na lalce wyglada ale ze welna sie rozciaga wiec rozmiary sa od56-62 najczesciej :)

Jasne, rozumiem, bez sensu wklejać kilka razy to samo. Dobry pomsył z tą lalką

no raczej tak...to nie jest nawet 5 tc wiec jeszcze się układa chyba...nie na serduszko to zawcześnie :) byłam dziś na wizycie u gina takiego za którym nie przepadam.. on za wiele nie tłumaczy, więc nie spodzewałam się rewelacji...w przyszła środe ide do mojej gin więc jak wszystko bedzie ok zakałdamy karte ciazy :) ostatni raz byłam w czwartek to jeszcze nic nie było na usg widać ;)

Olkale kiedy zauważyłaś jakies objawy ????
u nie niestety zadnych nawet cyc. nie nabrzmiały

dopiero teraz zauwazyłam ze Ty w 5 tc jestes :) no to moze jak pojdziesz za tydzien to bedzie widac serducho u mnie juz było :)) trzymam kciuki.

Erba u nie tez nie cyc byl objawem tylko zanik @ a myslałam,z e to kolejny taki wydłużony cykl. Cycki zaczęły bolec dopiero około 10 tc :) także każda kobieta jest inna :)

no miłam owu wszystko było tylko czy sie zagniezdzi ?czy trafił ten 1 zołnierzyk ???
no i czy ten pechol miał własciwa wielkość ?

Erba nie chodzi o wielkość tylko jakość :) ja miałam wielkie pechole i nic ztego nie było a jak pękł mały to sie udało i moja lekarka mowila jakość :)

dopiero teraz zauwazyłam ze Ty w 5 tc jestes :) no to moze jak pojdziesz za tydzien to bedzie widac serducho u mnie juz było :)) trzymam kciuki.

Erba u nie tez nie cyc byl objawem tylko zanik @ a myslałam,z e to kolejny taki wydłużony cykl. Cycki zaczęły bolec dopiero około 10 tc :) także każda kobieta jest inna :)
:) to moze jest jakies swiatełko w tunelu
nastawiłam sie na ten cyc bo pierwszym pyt moj gin było czy bolą wiec czekam na ten objaw

Olkale kiedy zauważyłaś jakies objawy ????
u nie niestety zadnych nawet cyc. nie nabrzmiały
zaraz po owu sutki piekły, swędziały, piersi zaraz po tym, nabrzmiały tak z tydzień po czyli ok 21-22 dc, i od wtedy podbrzusze pobolewało jak na @...ale to nie było takie intensywne, nie zwracałam na to uwagi erba...gdyby nie to, ze piers przestała mi się miescić w dłoni (moja miarka) to nie było widać, że nabrzmiały cycki ...a i jakoś zle się czułam, jakbym była zmęczona, chora, nie umiem określić stanu, jak chora, ale wiedziałam, ze jestem zdowa...zero tem, tylko szcypiace oczy...test bobo (czulszy) wyszedł mi w 25 dc cień kreski

chciałabym, tak jak modliłąm się o ciazę, teraz modlę się, zeby było zdrowe...i zawsze jest sie o co modlić ;)

reklama
:) to moze jest jakies swiatełko w tunelu
nastawiłam sie na ten cyc bo pierwszym pyt moj gin było czy bolą wiec czekam na ten objaw
moja gin mówi głównie o bolącym podbrzuszu jak na @ więc c okobieta to inny objaw...nie doczytała, czy miałaś owu potwierdzona w tym cyklu?

już znalazłam...uciekł mi Twój post :)

Do góry