dzieki za linka skopiowałąm sobieto strasznie duzo zapłacilas ja mam chyba 3x wiecej ciuszków i nawet komplety na zime mam i łącznie zapłaciłm 500 zl tylko wiem,z e w Smyku jest drogo, ja staram sie kupować albo na allegro, albo w hurtowni, którą mojej mamy znajomy prowadzi wiec on mi w detalu sprzeda
Piekne zakupy zrobiłaś, ale dużo kasy....agutka skutki diety dają się we znaki, ale już z górki!
Pajkaa a to i tak z 10% rabatem na wszystko, bo mam tą kartę ze smyka. To były takie spontaniczne zakupy więc nie zastanawiałam się gdzie taniej a gdzie drożej. Przyznam że nawet na ceny nie popatrzyłam.
Ale teraz wiem że muszę zwracać na to uwagę...choć boję się na allegro kupować coby nie trafić na jakieś niemiłe ubranka. Te są takie strasznie milutkie, ładnie odszyte i podobają mi się że są takie "dopracowane".
Podaj mi proszę jeszcze raz link do sprzedającego od którego Ty kupujesz. Kiedyś zapisałam w zakładkach, ale chyba przy porządkach czy instalowaniu mi wcięło.
też powoli zaczynam myśleć o zkupach...ale poczekam jeszcze troszke
Gratuluje ) ale te 4,7 mm to chyba wielkość pęcherzyka ciążowego a nie zarodka a serduszko juz słyszała?
no raczej tak...to nie jest nawet 5 tc wiec jeszcze się układa chyba...nie na serduszko to zawcześnie byłam dziś na wizycie u gina takiego za którym nie przepadam.. on za wiele nie tłumaczy, więc nie spodzewałam się rewelacji...w przyszła środe ide do mojej gin więc jak wszystko bedzie ok zakałdamy karte ciazy ostatni raz byłam w czwartek to jeszcze nic nie było na usg widać
no u mnie na luziku 22 dc wiem ze znowu zonk to co sie bede nakrecać
ach.
a batonik podobnie jak ja bez entuzjazmu chyba testuje 02-04..
czemu zonk? nie miałąś owu?
Ostatnio edytowane przez moderatora: