reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja właśnie się obudziłam...padłam jak zabita!

Robin ja bym skorzystała z nowej oferty, a co do staranek to toczyłyby się swoją drogą!
Agutka współczuję...wiem jak się czujesz. To jest właśnie to w tej diecie że wykańcza...może i jest skuteczna, ale organizm po niej jest wycieńczony. Jakbyś się dalej tak czuła to ja proponuję Ci ją zakończyć. Efekty i tak już są.

Jestem taka nieprzytomna że szkoda słów...pędzę zrobić sobie kawusię, bo zaraz znowu zasnę.

reklama
cześć Wszystkim
witam wszystkie nowe staraczki i powoodzenia zyczę...:)

Byłam dziś na badankach ..betka pieknie rosnie prawie 2000 było z rana ...wklejam też pierwszą fotke mojego skarbuszka :) 4,7 mm IMG_2357..jpg

przesyłam fluidki dla Was %%%%%%%%%%%%%%&&&&&&&&&&&#############$$$$$$$$$$$******************szybko fasolkujcie

tasiullka to moze zrobmy watek osobny o naszych talentach i bedziemy wklejac tam nasze rzeczy :) ja nie chce znow tu wklejac po raz 3 :) wie cjak wroce z preacy do domu to moze zaloze watek chyba ze ktoras wczesniej to zrobi i wkleje foty :) ja kupilam lalke i jak robie to ja ubietram ona ma 60 cm dlugosci i super na nia pasuje wszystko a co mniejsze na rozmiar 56 to wiadomo ciut ciasniej na lalce wyglada ale ze welna sie rozciaga wiec rozmiary sa od56-62 najczesciej :)

cześć Wszystkim

Byłam dziś na badankach ..betka pieknie rosnie prawie 2000 było z rana ...wklejam też pierwszą fotke mojego skarbuszka :) 4,7 mmZobacz załącznik 230599

przesyłam fluidki dla Was %%%%%%%%%%%%%%&&&&&&&&&&&#############$$$$$$$$$$$******************szybko fasolkujcie
łapię łapię
pięknie ciesze sie bardzo :)

87żabka wiem, wiem muszę poczekać z testem ( zrobię w środę, tak by ew. beta wzrosła ). Zaczynam się po prostu cieszyć, bo z każdym dniem bez okresu przesuwa mi się termin planowej miesiączki i tym samym wzrastają szansę że "trafiliśmy" w te płodne dni. Choć przez przypadek.
Robin Jak się mogę wtrącić to ja bym na twoim miejscu przyjęła pracę. W ciąży jest się długich 9 miesięcy, więc o ile będzie z nią wszystko ok i teraz zajdziesz w upragnioną ciążę to jeszcze zdążysz się wykazać w nowej pracy. A jak się nie uda to już ci 1 miesiąc ( tych 6 które wymieniłaś ) zleci. Pomyśl o dziecku i o tym, że ciężko ci będzie pogodzić pracę na zmiany z jego wychowywaniem. A tak będzie pewna stała... mama w pracy, ale po określonej godzinie jest w domu.

aaaaa... kiedyś przeczytałam na pewnym forum, że pewna kobieta starała się tak długo jak ty i za każdym razem miała ciążowe objawy a tu nic. Sama twierdziła że autosugestia była u niej tak silna. I kiedy się okazała, że w końcu jest w ciąży to paradoksalnie nie miała żadnych objawów. I tego ci życzę. :D

Dużo tego "pewnie" :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki!!! Co nowego słychać, bo oczywiscie nie miałam jak zajrzec??? Ja mam jutro kolejna wizytę u lekarza.
I wielki dylemat, bo właśnie dziś niespodziewanie dotałam nowa ofertę pracy!!! Spadła na mnie jak grom z jasnego nieba!!! Nie wiem jeszcze co zrobię!!! Ale oferta ma wiele plusów: koniec z praca na zmiany, weekendy i święta wolne, urlop kiedy chcę, a teraz bijemy się każda o termin latem. i jeden wielki minus musiała bym choć na pół roku zawiesic staranka!!! Tylko z drugiej strony juz się staram dwa lata i nic, więc oferty nie przyjmę, a jezeli w ciążę i tak nie zajdę!!!

Apropo w tym miesiacu naprawdę czuję, że nie jestem w ciąży czyli poprzednie cykle naprawdę byłam!!!

Misslis jak tam u Ciebie w pracy!!!
Robin życzę powowdzonka tylko nie wiem czy na staranka czy na pracę...z perspektywy zycia, to chyba zmian na korzystne i w przyszłosci dla dzidzi też ;)

erba jak u Ciebie...z tego co pamiętam to masz ok 20 dc? jakieś przeczucia, czy udaje się na luziku;-)?

Co u Batonika?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć Wszystkim

Byłam dziś na badankach ..betka pieknie rosnie prawie 2000 było z rana ...wklejam też pierwszą fotke mojego skarbuszka :) 4,7 mmZobacz załącznik 230599

Gratuluje :)) ale te 4,7 mm to chyba wielkość pęcherzyka ciążowego a nie zarodka :) a serduszko juz słyszała?

reklama
erba jak u Ciebie...z tego co pamiętam to masz ok 20 dc? jakieś przeczucia, czy udaje się na luziku;-)?

Co u Batonika?

no u mnie na luziku 22 dc wiem ze znowu zonk to co sie bede nakrecać
ach.

a batonik podobnie jak ja bez entuzjazmu chyba testuje 02-04..

Ostatnia edycja:
Do góry