reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mysza84 nie ma sensu wstawiać zdjęcia testu bo tam tylko ja widzę blady cień :(
Pallissa okres miałam 5 marca ( cykl 21 dniowy ). Zresztą wypiszę moje wszystkie cykle po odstawieniu od piersi syna. Cykle trwały kolejno: 30, 25, 33, 23, 29, 25 i 21. Kiedyś miałam idealnie co 28 dni :)

reklama
hej kobietki :D
tasiulka widze ze nastepna szydelkowiczka :) fajnie :)
ja zaczelam zolta sukieneczke robic ze wstazeczkami i z biedronka albo motylkiem :) przy piersi :) a moze kilkoma malutkimi jak fruna :) masz jakies fotki ?? moze pokazesz swoje dziela :)

hej kobietki :D
tasiulka widze ze nastepna szydelkowiczka :) fajnie :)
ja zaczelam zolta sukieneczke robic ze wstazeczkami i z biedronka albo motylkiem :) przy piersi :) a moze kilkoma malutkimi jak fruna :) masz jakies fotki ?? moze pokazesz swoje dziela :)

odziedziczyłam to po mamie :)
wstawie kilka fotek ale tak bardziej pod wieczór bo teraz myje okna i jestem tak z doskoku

fajnie :) a ja sie niedawno nauczylam i chyba odziedziczylam po cioci :) nie no juz mam zrobionyc hkilka sukieneczek bucikow i nawet ogrodniczki z rozpinanymi spodenkami miedzy nozkami i w bioderkach :) teraz lece sukieneczki z buikami i opaska mi :)
koniecznie si epochwal !!!! treba chyba kacik talentow zrobic tutakj no :)

fajnie :) a ja sie niedawno nauczylam i chyba odziedziczylam po cioci :) nie no juz mam zrobionyc hkilka sukieneczek bucikow i nawet ogrodniczki z rozpinanymi spodenkami miedzy nozkami i w bioderkach :) teraz lece sukieneczki z buikami i opaska mi :)

Nie mam duzo fotek ale z tego co mam kilka wybrałam. Dużo wzorów znalazłam w necie i porostu odpatrzyłam. Poki co robie ciuszki raczej dla siebie(ale nie mam obecnie żadnych fotek)bo dzidzi nie ma a dla lalek robić nie będę... albo np ozdoby świąteczne, jajka bombki stroiki do okna itp itd.
Byłoby fajnie gdybyś też pokazala Twoje dzieła, szczegolnie interesują mie te ogrodniczki jak je zrobiłaś. Jakby co to mogę podać meila i wyślij fotki tam tasiulka@interia.pl

Załączniki

• IMG_0541 004..jpg
    IMG_0541 004..jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0541 013..jpg
    IMG_0541 013..jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 42
  • page..jpg
    page..jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 53

mam nadzieje, ze o mnie bedziesz pamietala :p i o tych ogrodniczkach w wolnej chwili jak bedziesz miała troszke luzu czekam na info :)

Witajcie dziewczynki!!! Co nowego słychać, bo oczywiscie nie miałam jak zajrzec??? Ja mam jutro kolejna wizytę u lekarza.
I wielki dylemat, bo właśnie dziś niespodziewanie dotałam nowa ofertę pracy!!! Spadła na mnie jak grom z jasnego nieba!!! Nie wiem jeszcze co zrobię!!! Ale oferta ma wiele plusów: koniec z praca na zmiany, weekendy i święta wolne, urlop kiedy chcę, a teraz bijemy się każda o termin latem. i jeden wielki minus musiała bym choć na pół roku zawiesic staranka!!! Tylko z drugiej strony juz się staram dwa lata i nic, więc oferty nie przyjmę, a jezeli w ciążę i tak nie zajdę!!!

Apropo w tym miesiacu naprawdę czuję, że nie jestem w ciąży czyli poprzednie cykle naprawdę byłam!!!

Misslis jak tam u Ciebie w pracy!!!

Ostatnia edycja:
A My dziś z Zuzią cały dzień jesteśmy w domu,bo cały czas strasznie pada. :baffled:
Grzesiek teraz wywozi jakiś piach jeszcze z budowy.
W ogóle,to dzisiejszy dzień mogłabym zatytułować "Zawroty głowy 24h/dobę". :baffled: :baffled: :baffled:

A My dziś z Zuzią cały dzień jesteśmy w domu,bo cały czas strasznie pada. :baffled:
Grzesiek teraz wywozi jakiś piach jeszcze z budowy.
W ogóle,to dzisiejszy dzień mogłabym zatytułować "Zawroty głowy 24h/dobę". :baffled: :baffled: :baffled:

Cześć Agutka!!! Pusto jakoś wszyscy pewnie do świąt się szykują

reklama
Takie ciuszki kupiłam mojemu dzidziusiowi :-) wszystkie ze Smyka :-) kolorki uniwersalne :-) bo póki nie wiem kto się w brzuszku zadomowił muszę kupować takie które będą pasowały dla synka lub córki

9beog8.jpg

edytowałam bo zawaliłam forum tymi zdjęciami ;-)
hej superowe i powiem ci ze beda dla ciebie praktyczne :-) dobre do przewijania :-)
Wróciłam i już zjadłam swój obiad,po którym zrobiło mi się niedobrze. :baffled: Żabko,też tak miałaś? :sorry: Właśnie zaparzam zieloną herbatę i zaraz Zuzia też będzie jeść. :-)
Kurtki nie kupiłam,standard. Ale trochę na Święta zrobiłam zakupów. :tak:
A mury pną się w górę,że szok! :szok: :-D Szkoda,że cały czas pada. :baffled:
tak po 7 dniu po kazdym jedzeniu bralo mnie na wymioty
hej dziewczyny nie ma nikogo?ktora z was pieknie pracuje haftuje ciuszki na sprzedaz?szukalam w tyle forum no ale sie nie dogrzebalam moze bym sobie cos kupila po ogladala?tylko gdzie?:confused:
misisilis dzierga :-) ja haftuje ale obrazy :-) po swietach bede haftowala na zamowienie obrazki z imionami dzieci i ich data urodzin takie obrazki na sciane na pamiatke urodzin :-)
Hej mamusie. Jestem "prawie" nowa na tym forum, ale coś czuję, że zagoszczę tutaj na dłużej :). Na razie są to moje podejrzenia , ale chyba ponownie zostanę mamą ( jeszcze w tym roku :) ).Trudno było nam się zdecydować na kolejnego potomka i po prostu raz "strzeliliśmy"- tak na farta. Sęk w tym, że mam ostatnio bardzo nieregularne i niewyraźne cykle ( od 21-33 dni). I wg ostatniego cyklu byłam spokojnie po owulacji jakiś tydzień... a tu cisza- okresu nie ma- cykl się przesunął.

3 dni po stosunku zaczęły boleć mnie jajniki i podbrzusze i ten stan się utrzymuje od ok 10 dni. Zrobiłam się bardzo nerwowa i płaczliwa. Od dziś czuję gorąco w piersiach. Zrobiłam 2 testy. I tylko ja się tam dopatruje kreski :(.

Chciałabym być i jednocześnie nie być w tej ciąży.
Mamy już synka i wg kalkulatorów "DOSTAŁBY" rodzeństwo na swoje 2 urodziny :)

Jestem w kropce :/

Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe mamusie.
poczekaj pare dni i zrob testy po odstawieniu od piersi to tak jak po tabletkach anty
Nie mam duzo fotek ale z tego co mam kilka wybrałam. Dużo wzorów znalazłam w necie i porostu odpatrzyłam. Poki co robie ciuszki raczej dla siebie(ale nie mam obecnie żadnych fotek)bo dzidzi nie ma a dla lalek robić nie będę... albo np ozdoby świąteczne, jajka bombki stroiki do okna itp itd.
Byłoby fajnie gdybyś też pokazala Twoje dzieła, szczegolnie interesują mie te ogrodniczki jak je zrobiłaś. Jakby co to mogę podać meila i wyślij fotki tam tasiulka@interia.pl
sliczne najbardziej to niebieskie z butkami :-)

kurcze dopiero co was doczytalam i odpisalam i juz musze zmykac meza budzic papap wroce za godzinke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry