reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jeju,prawie zemdlałam,ale już mi lepiej. :tak:
Teraz się doprowadzam do porządku i idę zaraz po jakąś kurtkę wiosenną,bo nie mam żadnej. :sorry2: Wszyscy obkupieni,tylko ja,oczywiście,o sobie zapomniałam. :sorry2: I marznę w bluzie i kamizelce,bo na zimową za ciepło. :sorry2:

Mój Brat dziś wrócił do domu - od czwartku go nie było,bo gościł w Krakowie u sponsora i na zawodach i powiedział,że bardzo schudłam! :-D Ach! :-)

Agutka świetne kurki :-)

hej fajowe moze tez takie z mala zrobie i zdobede pare punktow hihihih w rankingu babcia kontra mama hihihihihi bedzie 2:1 hihihii

Dziękujemy. :-)

Co do przepisu,to i ja poproszę! ;-)

reklama
Jeju,prawie zemdlałam,ale już mi lepiej. :tak:
Teraz się doprowadzam do porządku i idę zaraz po jakąś kurtkę wiosenną,bo nie mam żadnej. :sorry2: Wszyscy obkupieni,tylko ja,oczywiście,o sobie zapomniałam. :sorry2: I marznę w bluzie i kamizelce,bo na zimową za ciepło. :sorry2:

Mój Brat dziś wrócił do domu - od czwartku go nie było,bo gościł w Krakowie u sponsora i na zawodach i powiedział,że bardzo schudłam! :-D Ach! :-)

Dziękujemy. :-)

Co do przepisu,to i ja poproszę! ;-)
kochana mi tez w 8 dni bylo slabo i do obiadu lezalam nawet niechodzilam zeby kalori niespalic ale jak zjadlam obiad to po 30 minutach bylo juz wszystko ok wiec uwazaj na siebie dzisiejszy dzien az do obiadu jest ciezki

kochana mi tez w 8 dni bylo slabo i do obiadu lezalam nawet niechodzilam zeby kalori niespalic ale jak zjadlam obiad to po 30 minutach bylo juz wszystko ok wiec uwazaj na siebie dzisiejszy dzien az do obiadu jest ciezki

No,ciężki i to bardzo,bo w sumie to jest 24h bez jedzenia. :baffled:
Ale dam radę... Chyba... Muszę! :tak:

Jestem straaaaasznie ciekawa efektu końcowego - w sensie ile kg mi ubędzie jeszcze. ;-)

oczywiście jeśli tylko będzie co pokazać to zdjęcie napewno tu się pojawi :)

I fluidki! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takie ciuszki kupiłam mojemu dzidziusiowi :-) wszystkie ze Smyka :-) kolorki uniwersalne :-) bo póki nie wiem kto się w brzuszku zadomowił muszę kupować takie które będą pasowały dla synka lub córki

9beog8.jpg

edytowałam bo zawaliłam forum tymi zdjęciami ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
pochwal sie ile ci juz ubylo????

W niedzielę Wam powiem,bo nie chcę zapeszać. ;-) Ok? :-)

Agutka Ty tez chciałaś ???

Tak,bardzo proszę. :tak:

Takie ciuszki kupiłam mojemu dzidziusiowi :-) wszystkie ze Smyka :-) kolorki uniwersalne :-) bo póki nie wiem kto się w brzuszku zadomowił muszę kupować takie które będą pasowały dla synka lub córki

Słodkości! :-)

Ok,zmykam po zakupki i kurtałkę. ;-)

Do góry