Svensonka
Fanka BB :)
U mnie tez 9 tydzien to znaczy ze w styczniu imprezowalysmy razem hahahahah jaja jak balony hehehehe
jak sie czujesz????
Tu jest fajny wglad jak dzidzia wyglada!!! wwwbabystrology.com/tickers/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez 9 tydzien to znaczy ze w styczniu imprezowalysmy razem hahahahah jaja jak balony hehehehe
jak sie czujesz????
Martuś a ty kiedy na kolejne usg idziesz ?
Agutka świetne kurki :-)
Svensona a dziękuję...w sumie to na razie nic mi poważnie nie daje się we znaki...ale jeszcze mogą się dolegliwości rozkrecić.
Ty jesteś kochana tydzień do przodu, bo u Ciebie już się 10tc zaczął...a u mnie 9tc... :-)
Zresztą ginek mi pokazywał jak mi się termin zmieniał na usg...11.11, 15.11, 17.11 w zależności od tego co tam mierzył.
Dzidziuś miał wtedy 4mm więc pewnie dzisiaj już koło7-8mm...:-)
ty nienarzekaj my tu bysmy wszystko oddaly za takie dolegliwosci a lato przezyjesz kochana zleci nawet sie niespodziejesz kiedy i juz bedziesz z pieluchami latala:-)Babo mam taka zgage nieustanna ze lediwe zyje!!!!
Na wymioty mnie ciagle naciaga i w nocy wedrowki do wc masakra a ty kwiewiec dopiero ja nie wiem jak ja to wytrzymam cale wakacje
pot stres ble
hej fajowe moze tez takie z mala zrobie i zdobede pare punktow hihihih w rankingu babcia kontra mama hihihihihi bedzie 2:1 hihihii
Nasze wielkanocne kurki.
hej tosia podalabys mi na priw ten przepis z pierozkami ta zapiekanke ??????Hej witam się ja dzisiaj znowu na badankach byłam :-)
Babo chciałabym mieć takie dolegliwości - nie narzekaj !!!!!!!!
kochana spokojnie zlosc pieknosci szkodzi niedenerwoj sie ;-)Nie wkleje na razie zdjęć bo nie mam cierpliwości do tego internetu.
Tu jest fajny wglad jak dzidzia wyglada!!! wwwbabystrology.com/tickers/
ty nienarzekaj my tu bysmy wszystko oddaly za takie dolegliwosci a lato przezyjesz kochana zleci nawet sie niespodziejesz kiedy i juz bedziesz z pieluchami latala:-)
hej fajowe moze tez takie z mala zrobie i zdobede pare punktow hihihih w rankingu babcia kontra mama hihihihihi bedzie 2:1 hihihii
hej tosia podalabys mi na priw ten przepis z pierozkami ta zapiekanke ??????
kochana spokojnie zlosc pieknosci szkodzi niedenerwoj sie ;-)
ale wypas hahaha wrzucilam do bebna 8 sztuk hahaha ale mialy ciasno dzieki ubaw po pachy
a ja kochane bylam dzis po wynik cytologi i jeszcze go niema mam przyjsc za 2 tygonie to moze bedzie masakra to zadupie bylam u gina 2 marca a wyniku cytologi jeszcze niema
twoja kochanie ma jakies 2 cm wedlug mojej tabelki :-)to u mnie z 10mm czy jak?
Witam!
Gratuluję, większość dziewczyn zafasolkowanych miała na początku drugą kreseczkę słabiutką a była ciąża, może betkę zrób.
.
bo moze juz masz za duzo w sygnaturzeChcialam zrobic ta strone i zdjecie moja sygnature ale nie chce sie wkleic cholerka
bede trzymac kciuki a ile juz cio sie spoznia?????Nadal nie ma śladu po okresie. Byłam zrobić dzisiaj test beta hcg i kurcze blade wyniki beda dopiero za tydzień bo u nas tego nie robią tylko wysylają gdzieś :/ No ale trudno trzeba swoje odczekać. Jutro zrobimy jeszcze zwykły test na wszelki wypadek. Trzymać kciuki
Pozdrawiam
bede trzymac kciuki a ile juz cio sie spoznia?????