reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć Żabeczko :-)
to faktycznie długo na te wyniki każą czekać...
A ja chyba wczoraj przejeżdżałam koło Twojej miejscowości, tzn leciałam autostradą z trójmiasta w kierunku łodzi i mi się wydawało że na nawigacji widziałam tą miejscowość Nowe koło właśnie tej drogi :-)

reklama
5 dni... Robiliśmy z mężulkiem już 1 test ale druga kreseczka wyszła bardzo jasna więc nie chce się jeszcze nakręcać
kochana jesli nawet jest bladziutka to oznacza ciaze widocznie poziom hormonu niebyl jeszcze tak wysoki ale codziennie jest wiekszy wiec jutro na 100% wyjdzie juz tlusta druga krecha

cześć Żabeczko :-)
to faktycznie długo na te wyniki każą czekać...
A ja chyba wczoraj przejeżdżałam koło Twojej miejscowości, tzn leciałam autostradą z trójmiasta w kierunku łodzi i mi się wydawało że na nawigacji widziałam tą miejscowość Nowe koło właśnie tej drogi :-)
to napewno bo obok nas leci ta autostrada :tak:
pokaz ta tabelke chetnie popatrze
dzieki
ja mam ja narysowana w starym zeszycie jak bylam w 1 ciazy to sobie w nim zapisywalam takie tak o ciazy rzeczy i wogole i zostawilam sobie na pamiatke :-)

Marta u Ciebie na pewno już większa...ja w poprzedniej ciąży w 10tc miałam dzidziusia 5cm :-) teraz to one szybko rosną.
U mnie jest młodsza ciąża o minimum 7 dni niż by to wychodziło z OM i dlatego dzidziuś też mniejszy.
To ja następną wizytę mam 15.04 i już się doczekać nie mogę.

No widzisz ty 15 ja 19 super a pozniej ide 15 maja przed wyjazdje na krotkie 4 dniowe wakacje do wenecji to juz bedzie 15tydzien wiec mysle ze plec bedzie widac to bym jakies wloskie ciuszki czy buciki pokupowala hehehe niormalnie tez licze dni i tygodnie hehe
tescior do mnie z zona przyjezdza na wieta z polski musze dom posprzatac a tak mi sie nie chce w polsce tradycja okna mysl chalpe pucowac a u nas nie wiec musze sie postarac haha

kochana jesli nawet jest bladziutka to oznacza ciaze widocznie poziom hormonu niebyl jeszcze tak wysoki ale codziennie jest wiekszy wiec jutro na 100% wyjdzie juz tlusta druga krecha

No mam taką nadzieje. Już taki jestem niedowiarek że póki nie zobacze wyraźnej drugiej krechy to nie uwierze.

a kiedy tego testa robiłaś ?
Może powtórz jeszcze raz...trzymam kciukasy!

Test robiłam w sobote czyli 3 dni po terminie. Powtórze napewno jutro z samego rana

No ja idę teraz 15.04 i później znowu za 3tygodnie. czyli na początku mają.
I to już będzie 14tc więc może ginek już podglądnie co tam siedzi. U mnie badania krwi na płeć nie wchodzą w grę bo ja po poprzedniej ciąży mogę mieć bardzo zaburzone hormonki.
Ale poczkam...na razie kupiłam uniwersalne ciuszki, a jak się dowiem to będę dokupować już konkretne.

reklama
Do góry