reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama

Nasze wielkanocne kurki. :-D

zdjcie0273i.jpg

zdjcie0270.jpg

Babo mam taka zgage nieustanna ze lediwe zyje!!!!
Na wymioty mnie ciagle naciaga i w nocy wedrowki do wc masakra a ty kwiewiec dopiero ja nie wiem jak ja to wytrzymam cale wakacje
pot stres ble

Hej witam się ja dzisiaj znowu na badankach byłam :-)

Babo chciałabym mieć takie dolegliwości - nie narzekaj !!!!!!!!

Nasze wielkanocne kurki. :-D

zdjcie0273i.jpg

zdjcie0270.jpg

Swietne te kurki moze ja z synkiem takie zrobie he he pomyslowe

Hej witam się ja dzisiaj znowu na badankach byłam :-)

Babo chciałabym mieć takie dolegliwości - nie narzekaj !!!!!!!!

Wiem wiem ale ja juz tego zniesc nie moge z luzka lewdie co wstaje taka zmietolona po nie przespanej nocce i ciagle te odruchy wymiotne najlepiej tylko lezec i wode mineralna pic haha
No i co ci powiedzieli czemu takie spoznienia masz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przeczytałam wszystko...ale oczywiście jak odpisałam to mi net wywaliło...wrrr

trzymam kciukasy za wszystkich facetów...tych badających armie, tych rzucających palenie i tych co pocieszają swoje kobietki!

Właśnie zobaczyłam że u mnie już zaczął się 9 tydzień...wow jeszcze jeden i już będzie 1/4 ciąży...

Zaraz wkleję zdjątka, mam nadzieję tylko że net mi na to pozwoli.

nic nie powiedzieli byłam na badaniach bo mam HSG w czwartek

No to ladnie napewno jakis powod jest tylko jaki moze fasoleczka chce sie zagniezdzic ale nie wie jak?

Przeczytałam wszystko...ale oczywiście jak odpisałam to mi net wywaliło...wrrr

trzymam kciukasy za wszystkich facetów...tych badających armie, tych rzucających palenie i tych co pocieszają swoje kobietki!

Właśnie zobaczyłam że u mnie już zaczął się 9 tydzień...wow jeszcze jeden i już będzie 1/4 ciąży...

Zaraz wkleję zdjątka, mam nadzieję tylko że net mi na to pozwoli.

U mnie tez 9 tydzien to znaczy ze w styczniu imprezowalysmy razem hahahahah jaja jak balony hehehehe
jak sie czujesz????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry