hejka haftowanki dla ciebie juz sa zapakowane jutro rano ide je wyslac :-)tAK ja mam silne psm i wtedy jestem nie do wytrzymania a odkąd zażywam magnez to jest dużo lepiej
reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
NIe mam pojecia. Moj M szybko podolal. Pytam go wiec, jak to tak szybko zrobil w tych warunkach. A on na to: Bardzo gruntownie sie umylem i pozniej bylo juz z gorki (bo przed badaniem trzeba "sie umyc" woda z mydlem)
Wow to chyba przy tym myciu już działał ha ha!
ci nasi panowie sa tacy slodcy jak sie tak stresuja i o wszystko pytaja wtedy sa tacy ludzcy :-) i kochani co nie???? napewno dostanie gazetke z panienkami :-)
No są słodcy!
A gazetki go nie kręcą.
Hej kochana
My robiliśmy w invikcie płaciliśmy 100 zł można zrobić od 7 do 15 chyba z tego co pamiętam. W pokoju można się umyć jest skórzana sofka i tv z gołymi panienkami my robiliśmy podstawowe badanie. Skoro chce zrobić niech robi duzy plus nie musisz go prosić i przekonywać
Dzieki za odpowiedź, zaraz mu to powiem, może lepiej się poczuje i pewniej.
korwa mac co za korwa za****na dzis byl problem z mala z obiadem znow bo wojowala ze niechce jesc i koniec i sie polozyla spoac i sobie spala smacznie a ta zolza przylazla i ja obudzila bo jej korwa kluseczki na mleku ugotowala zeby zjadla i ze juz za dlugo spi i ja wziela na te jej zasrane kluski !!! czy ten caly dzien musi byc z****ny.....z tych nerwow walnelam piescia w sciane i teraz mnie reka boli
Żabka no u ciebie to najgorszy problem to chyba teściowa, może wyslij ją jakoś na terapie albo idźcie obie do psychologa, powiesz mu o co ci chodzi a on wytłumaczy to tesciowej to może do niej dotrze bo przypuszczam że twoje rozmowy z nią nie dają rezultatu. Choć może spróbujesz, usiądziesz z nią w spokoju i ciszy, powiesz co chcesz powiedzieć najspokojniej jak potrafisz, wytłumacz jej o co ci chodzi i powiedź że boli cię to co się dzieje, że np chciałabyś ją doceniać, i żeby była dla ciebie dobra teściową i przyjacielem jednocześnie, moze jak jej wjedziesz na ambicje to to podziała choć nie znam jej osobiście. Bo tak sobie myślę że ty to chyba najwięcej nerwów nacodzień to masz przez nią.
[
Kurcze,ale po powrocie się tak popłakałam,że szok... G. dał radę,uspokoił mnie,ale czuję,że dalej chce mi się płakać. :-(
Dieta daje się we znaki. Siada na psychę. Grzesiek mnie wspiera,jak może,ale Dziewczyny,proszę i Was o kciuki... Głodna nie jestem,ale... Ale jakoś mi tak źle od tego wszystkiego. :-( W sensie smutno. :-( Że muszę... :-( Boże... :-([/FONT]
Agutka trzymaj się już w połowie jesteś a jaka to dietaa, może po świętach też sobie zafunduje ale u mnie problem w pracy bo tu nie mam warunków abyś coś konkretnego sobie zrobić ewentualnie kanapke lub zupki chińskie ale tego drugiego nie jem.
Lopop serdeczne dzięki!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie w niedzielne pozne popoludnie
Hej, :-)
Mój W. od jutra rzuca palenie - będzie mega cięzki tydzień ;/
Hej, :-)
Mój W. od jutra rzuca palenie - będzie mega cięzki tydzień ;/
witaj Tosiu
upss bedzie cięzko , ale da rade
witaj Tosiu
upss bedzie cięzko , ale da rade
zakupiłam mu wczoraj Tabex - lek pomagający w rzuceniu zobaczymy jak to zniesie - napewno mu bedzie ciezko bo pali dlugo i ok paczke dziennie ;/
Scully
mamusia :)
Witam sie wieczorowo!!!
Do mnie dziś przylazła @ więc zaczynam 4 cykl staranek i mam nadzieje że to już ostatni
a byłam przekonana że teraz sie udało bo taki jakiś inny ten cykl był i wogóle ......
pozdrawiam i do zobaczenia ide sie poprzytulac do mężusia.dobrej nocki
lopop bardzo sie ciesze że trafiłas na fajnego gin i na pewno niedługo zafasolkujesz papap
tulam mocno :-tak:
Wracamy jutro...ale tak mi się nie chce...normalnie czuję że tutaj odpoczywam, i mimo że dzisiaj pogoda nie dopisała to i tak się cieszę że tutaj jesteśmy.
Kupiłam dzisiaj dzidziusiowi piękne ubranka (w sumie aż 13 sztuk) :-) ale nie mogłam się opanować tak mi się podobały...
Jak wrócę w poniedziałek to wkleję fotki.
koniecznie foty wklej
a slyszalam o tych tabsach kolega z pracy bral i musze tobie powiedz ze przestal no i on nie palil tylko pozeral te fajkizakupiłam mu wczoraj Tabex - lek pomagający w rzuceniu zobaczymy jak to zniesie - napewno mu bedzie ciezko bo pali dlugo i ok paczke dziennie ;/
trzmam &&& za twojego w by sie udalo
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
ja mialam 10 dni diety :-( jajniki??czyzby owu????spokojnie dasz rade mnie wpierala sasiadka :-) jak chcesz to to jest nr mojego gg 11125569 jak bedziesz chciala popisac :-)
Już sobie numer zapisałam. :-)
A jajniki mam nadzieję,że na owu.
tAK ja mam silne psm i wtedy jestem nie do wytrzymania a odkąd zażywam magnez to jest dużo lepiej
Dobrze wiedzieć. :-)
Agutka trzymaj się już w połowie jesteś a jaka to dietaa, może po świętach też sobie zafunduje ale u mnie problem w pracy bo tu nie mam warunków abyś coś konkretnego sobie zrobić ewentualnie kanapke lub zupki chińskie ale tego drugiego nie jem.
Asiu,ta dietka,to słynna kopenhaska...
Idę wrzucać Zuzię do kąpieli. ;-)
reklama
Najwazniejsze, ze chce. Bo moj M nie chce wiec nie rzuci...zakupiłam mu wczoraj Tabex - lek pomagający w rzuceniu zobaczymy jak to zniesie - napewno mu bedzie ciezko bo pali dlugo i ok paczke dziennie ;/
Moj kumpel rzucil palenie dzieki hipnozie. Dziala! Nie pali do dzisiaj.
Podziel się: