reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

W invikcie za samą wizytę 100 zł a usg już chyba kosztuje drugie tyle albo 80 zł, nie licze badań.

Zieloną herbatkę też mam więc nie ma problemu.

Też powinnam się tam wybrać.
A mam pytanie na te badanka typu wrogość śluzu to można się zarejstrować z dnia na dzień?

trze ba je robić w dni płodne potwierdzone monitoringiem, więc jak lekarz stwierdzi ze owulka jest lub bedzie to śmignąc na wizytkę badania robisz w ciągu tygodnia i nie trzeba sie umawiać tylko przeciwciała w piątek do 10

reklama
trze ba je robić w dni płodne potwierdzone monitoringiem, więc jak lekarz stwierdzi ze owulka jest lub bedzie to śmignąc na wizytkę badania robisz w ciągu tygodnia i nie trzeba sie umawiać tylko przeciwciała w piątek do 10
Tośka w gdyni coś otworzyli aśka da ci nazwę kliniki

Asiucha,to ja poproszę tę herbatkę - będę miała do obiadku. ;-)

Proszę bardzo, już zrobiłam.

Dzieki, jak się zbiorę to może w następnym cyklu.

Tośka w gdyni coś otworzyli aśka da ci nazwę kliniki

Ta klinika to Gameta, czytałam że zebrali tam samą śmietankę ginów od niepłodności, z invikty odszedł podobno Śliwiński i jeszcze jeden gin i podobno invikta straciła sporo pacjentek bo czytałam na innym forum że dużo dziewczyn z invikty przeniosło się tam. Ceny podobne jak w invikcie bo na te usługi zawsze jest popyt i nie muszą robić "promocji"
Ja do Gdyni mam dalej więc jako takie same badanie to bede w invikcie robić jeśli się zdecyduje ale jak naprawdę miałabym problemy to bym chyba wybrała Gametę.

reklama
Witam dziewczyny!
Ja tez mam dzisiaj kiepski humor:no: Juz sie M za nic dostalo....
Meczy mnie kaszel i katar i nawet nie chcialo nam sie wczoraj poprawic serducha... Najwyzej bedzie dziewczynka ;o)
troche się denerwuje musze być o 7 15 w szpitalu i mam się przygotowac tak jakby miała zostac na noc ;/ tak mi powiedziala pani w rejestracji ;/ staram się o tym nie myslec poki coo pewnie od wtorku bede wariowac :)
Powiedzieli Ci, zebys sie tak przygotowala, bo bedziesz normalnie przyjeta na oddzial i dostaniesz wlasne lozeczko, w ktorym to po badaniu bedziesz mogla sie zdrzemnac:tak: A przeciez nie bedziesz spac w jeansach;-) I sie za duzo nie martw, bo to badanie wcale nie jest straszne, a moze okazac sie bardzo skuteczne - jak u Olkale

Zastanawiam się czy jabym teraz dowiedziała się że jestem w ciąży to bym się wogóle z tego cieszyła, kryzys mam na całego!
Na pewno bedziesz sie cieszyc. Choc pewnie na poczatku w to nie uwerzysz;-)

Ostatnia edycja:
Do góry