reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć aśka i tośka
wiem ja dzisiaj też jakoś tak nic z mojego optymizmu nie zostało a powiedzmy sobie że może jestem już o krok bliżej do fasolki niż byłam cykl temu

reklama
witam serdecznie wszystkich,jestem przeziebiona mialam goraczke 39 ,6 przez 2 dni dzisiaj naszczescie tylko 37,1, mam straszny kaszel ze az brzuch mnie boli!juz nie moge,chcem sie was spytac jedna rzecz;dni plodne zaczely sie od dzisiaj 30stego ovulka,nie zaszkodzi to moje przeziebienie?czy moge sie starac?pomuscie mi dziewczyny doradzcie prosze...

Nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy nagle skumulowały mi się moje wszystkie problemy ale nie mam na nic ochoty, nawet na dziecko a to już źle wrózy. Jest mi właściwie w tym momencie wszystko jedno czy będe je mieć czy też nie. Nawet nie chce mi się iść do gina a mam pojawić się po miesiączce, co prawda nie na HSG ale na jakieś usg z kontrastem skrót SIS. Pewnie wynik tego będzie zły i będą potrzebne dalsze zabiegi tak więc nawet nie chce mi się tam iść. Czuje się co najmniej jakbym miała dostać @ ale do niej jeszcze zostało trochę czasu.

Twoje badanko na pewno się powiedzie, życzę aby nic nie bolało i wszystko wyszło dobrze.

Kochana wiem co czujesz ja czułam to samo jak odebrałam wynik bety - było mi wszystko jedno co się bedzie działo. poszłam do mojej lekarki z którą porozmawiałam ale chyba pierwszy raz tak z lekarzem udało mi się pogadać - pani dr powiedziała że pomoże mi i że da skierowania na wszystko możliwe badania które będę chciała musiała zrobić, rozpisałyśmy harmonogram badań i działania - pomogło mi to dostałam zastrzyk energii i teraz działam.

Nie martw się Asiu zły humor minie ale niestety nikt nie jest ci w stanie pomóc i pocieszyć. Sama musisz sobie z tym poradzić (mnie przynajmnie próby pocieszania cholernie drażnią :-()
:tak: bedzie dobrze i tak trzeba myśleć tulam cię mocno i trzymam kciuki za badanie !!! wszystko będzie oki

Ostatnia edycja:
witam serdecznie wszystkich,jestem przeziebiona mialam goraczke 39 ,6 przez 2 dni dzisiaj naszczescie tylko 37,1, mam straszny kaszel ze az brzuch mnie boli!juz nie moge,chcem sie was spytac jedna rzecz;dni plodne zaczely sie od dzisiaj 30stego ovulka,nie zaszkodzi to moje przeziebienie?czy moge sie starac?pomuscie mi dziewczyny doradzcie prosze...
nie wiem wiesz ja już słyszałam różne opinie bo też ostatnio akurat w płodnych brała antybiotyk i lekarka mówiła że przy przeziębieniu nie można się starać bo to może być nawet niebezpieczne więc nie wiem sama ma koleżankę która zaszła przy grypie zażywając gripex - więc na to wychodzi to jest sprawa różna i zależy od organizmu

Aśka i Tośka jedne jest pewne y się tak nastrajay na fasolkę a ona i tak sama przyjdzie kiedy bedzie chciała i jeszcze kiedy za zbytnio nam to nie będzie pasowało
cóż zrobić mamy XXI wiek i niestety rozwój cywilizacji szkodzi najczęściej na to a u nas na fasolki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja niw bralam zadnych antybiotykow bo tak wlasnie myslalam ze moga zaszlodzic ,tylko syrop na kaszel,noi herbatki na przeziebienie,zadnych zastrzykow nic,

Zuzia zasnęła. ;-)
Ja już mam uszykowany obiadek dla moich Dzieciątek ;-),G. leni się na kanapie,a ja zaglądam do Was. :-)
a ja piję kawkę oczywiście z wami
mój M przeziębiony więc leży w łóżku a synek razem z nim
synuś spał dzisiaj do 9.45 pierwszy raz takk długo a jaki zdziwiony był że już tak późno hihihihi

reklama
No ja mam chude grillowane mięsko. :sorry2:
A Dzieciątka me mają karkóweczkę ze sosikiem,ziemniaczki i mizerię. :-)

a ja piję kawkę oczywiście z wami
mój M przeziębiony więc leży w łóżku a synek razem z nim
synuś spał dzisiaj do 9.45 pierwszy raz takk długo a jaki zdziwiony był że już tak późno hihihihi

Napiłabym się kawki... :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry