Dziewczyny jak nazywa sie strona, na ktorej sa opinie o lekarzach?
znany lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak nazywa sie strona, na ktorej sa opinie o lekarzach?
ok w poniedzialek rano wysle na allegro pare osob obserwoje a ja chce jeszcze zrobic takie z ze sznureczkiem zamiast patyczka zeby mozna bylo powiesic :-)kochana zapłaciłam już przelew pewnie już na koncie jest, już ktoś z allegro się zjawił do kupna?
Dokladnie - teraz to sie przejmuj jedynie soba i Twoja malenka istotka w brzuszku...nie wiem, wydaje mi sie,ze nie zdziera...
w pracy to tylko najbliższym zaufanym kibickom powiedziąłm...nie mówiła jescze oficjalnie, bo jak nie zobacze na usg to ni euwierze
planuje iść na l4 na poczatku kwietnia w tygodniu po świetach...chybaze bede sie źle czuła czy coś to do mojej lekarki w POZ skocze i wezme kilka dni na coś innego...najgorsza sprawa,z e w pracy to teraz nie bardzo mam komu powiedzieć, bo nie mam szefa...ta głupia małpa co mnie stresowała odeszła i trwa proces rekrutacji na nowego, właściwie od poczatku roku...jakoś nie chce sie skończyć...wogóle to średni okres na nieobecnosć w pracy, bo mój koncern został kupiony przez inny i czeka nas intergracja, więc nie wiadomo czy bede miała do czego wracać...ale tym to się na razie nie przejmuje...
Ja idę we wtorek.W środę. :-)
Kochana,pokaz mi no tu foteczkę swojego brzusia,co? :-)
nie, kierowca TIR-a, ale aktualnie na kontrakcie w Angliilopop pisze:a mąż marynarz?
no jutro jadę do lekarza który może zakwalifikuje mnie do inseminacji nowa pani ginekolog mi poleciła tak bo już za długo się staramy a w sumie u nas nie ma żadnych nieprawidłowości co do tego że naturalnie sie nie udaje więc wiesz już chyba tylko to mi zostajeNarazie maluch nie chce się ujawnić tylko lekko już daje o sobie znać !!!poczekaj kochana za 2 miesiące zacznie być coś u mnie widać w poprzednich ciążach to cokolwiek było widać na przełomie 5/6 mc!!!więc jeszcze trochę czasu!!
A co tam u ciebie ???
Oczywiscie trzymam kciuki za pomyslna wizyte!!!no jutro jadę do lekarza który może zakwalifikuje mnie do inseminacji nowa pani ginekolog mi poleciła tak bo już za długo się staramy a w sumie u nas nie ma żadnych nieprawidłowości co do tego że naturalnie sie nie udaje więc wiesz już chyba tylko to mi zostaje
to ja też trzymam kciuki za super widokiOczywiscie trzymam kciuki za pomyslna wizyte!!!
Ja jutro ide podgladac...
Agutka jak tam Zuzia Mała Pomocnica pomagała dziadziusiowi i tatusiowi?
no jutro jadę do lekarza który może zakwalifikuje mnie do inseminacji nowa pani ginekolog mi poleciła tak bo już za długo się staramy a w sumie u nas nie ma żadnych nieprawidłowości co do tego że naturalnie sie nie udaje więc wiesz już chyba tylko to mi zostaje
to ja też trzymam kciuki za super widoki
ta wasza córunia to prawdziwy skarb jak tak pomaga sama od siebie