reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wiesz Lopciu,Ona jest w swoim żywiole... Budowa,taczki,narzędzia... Typowo Zuziowe. :-D :-p ;-)
No i obowiązkowo musi brać swoje koparki i wywrotki na podwórko. :cool2:

Dobra,idę ćwiczyć! ;-)
hahaha no to braciszek by się przydał na 100%
a ja siedzę i pije ziółka chociaż już owu było ale obiecałam sobie że do 14 dc będę zawsze piła

reklama
kochane zaciskam piąstki za jutrzejsze wizyty...my jutro po naszego przyjaciela jedziemy do Poznania...przylatuje zLondynu na kilka dni, jak wrócę to bede zaglądała do Was i czytała co tam było u Was :)

uciekam do męża :)

dziś wielkioe sprzatanie u Nas było...w roli głównej moja teściowa...kochana kobieta, normalnie wykupiła karnet na mycie okien u Nss :)

kochane zaciskam piąstki za jutrzejsze wizyty...my jutro po naszego przyjaciela jedziemy do Poznania...przylatuje zLondynu na kilka dni, jak wrócę to bede zaglądała do Was i czytała co tam było u Was :)

dziś wielkioe sprzatanie u Nas było...w roli głównej moja teściowa...kochana kobieta, normalnie wykupiła karnet na mycie okien u Nss :)

no taka to pożyje :tak::-D

no jednak nie wszystkie teściowe są złe, pewnie się cieszy że babcią zostanie?

ale mam melodię :-) włąśnie zjadłam kromkę chleba z serkiem szyneczką i ogórkiem konserwowym, potem na to wrzuciłam kiwi a teraz czekoladę i paluszki :szok::-D

taki mix to chyba na bliźniaki :-D:-D:-D:-D i to na parkę :-D:-D:-D:-D swoją drogą to biorę wszystko i bardzo bym chciała :tak::tak: mam nadzieję że może tym razem się udało :-( ale na smaczki to chyba za wcześnie
czemu za wcześnie może właśnie jesteś tą szczęściarą która bardzo wcześnie wie że jest w ciąży przecież są takie kobiety, które po zapłodnieniu jeszcze przed potwierdzeniem że @ nie przyszła wiedzą o fasolce

Dziewczyny - sukces! W koncu wyszedl mi pozytywny test owulacyjny!
no to do dzieła i gwałć M albo inaczej gwałcie sie oboje za obopólną zgodą:-p;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry