reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wszystkich po dłuugiej przerwie.
Gratuluje zafasolkowanym olake- podobny termin będziemy miały, mi gin obliczyła termin porodu na 26.11
Generalnie wszystko ok, wyniki badań też.
Na razie tylko pęcherzyk widać, ale na swoim miejscu! skanuj0012..jpg

reklama
witam sie znowu hihihi
ja z synkiem już po podwórkowych szaleństwach i padam
olkale miałaś rację dzwonili z przychodni a już chciałam sama dzwonić
dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 14 mam wizytę która ma potem zaprowadzić mnie do upragnionej fasolki przez zabieg może pękł ten felerny pęcherzyk przekonam sie jutro
oliwka jak zwykle śliczna i dzidziusiek słodziutki
&&&& oj trzymam bardzo zycze, zeby tez dobre wrazenie pan dr na Tobie zrobił :)

Witam wszystkich po dłuugiej przerwie.
Gratuluje zafasolkowanym olake- podobny termin będziemy miały, mi gin obliczyła termin porodu na 26.11
Generalnie wszystko ok, wyniki badań też.
Na razie tylko pęcherzyk widać, ale na swoim miejscu!Zobacz załącznik 229684

fajna kropka, ja tez juz chce zobaczyc :)
a kiedy miałas @?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amerie super kropeczka
olkale ja życzę sobie też takie piękne zdjęcie nam tutaj wkleiła
wtorkowej wizyty sie bałam a tej jutrzejszej wcale oże też dlatego że jadę tak z gorącego prawa od razu na żywioł no i wiem że to jest specjalista z tej dziedziny

Aguś, Ty idziesz do ginka we wtorek czy środę?
rybka :-D dluugo cie tu niebylo co u ciebie ????
Byłam, ale nikt tego nie zauważył to się nie narzucałam. U mnie już OK. Od tygodnia nie męczą mnie już tak strasznie mdłości i mogę się cieszyć ciążą.
87zabka pisze:
oliwak gdzie ty tego brzdaca trzymasz jestes plaska a dzidzia taka spora :szok:niech szybko rosnie co sie zaokraglisz :-D
No dokładnie. Mój brzuchol już się zaokrąglił a to dopiero 11 tydz. W pierwszej ciąży taki jak mam teraz miałam w 5 m-cu.

rybka :-D dluugo cie tu niebylo co u ciebie ????
oliwak gdzie ty tego brzdaca trzymasz jestes plaska a dzidzia taka spora :szok:niech szybko rosnie co sie zaokraglisz :-D
kochana zapłaciłam już przelew pewnie już na koncie jest, już ktoś z allegro się zjawił do kupna?

Aguś, Ty idziesz do ginka we wtorek czy środę?

Byłam, ale nikt tego nie zauważył to się nie narzucałam. U mnie już OK. Od tygodnia nie męczą mnie już tak strasznie mdłości i mogę się cieszyć ciążą.

No dokładnie. Mój brzuchol już się zaokrąglił a to dopiero 11 tydz. W pierwszej ciąży taki jak mam teraz miałam w 5 m-cu.
ryba to już nie długo będziesz znała płeć

i znowu nikt nie chce ze mną pisać:-(

lopop to jest zwykły gin, ale taki dokłądny i ludzki...dlatego go poleciłam...reklamę mu robie...powinnam mieć jakiś rabat u niego

Co do usg to moze w przyszłym tyg coś zobacze, pójdę ostatni raz na wizytę do gina w Toruniu, on ma super sprzęt. W poniedziałek pójdę też badania zrobic...m.in. bete troche mnie martwi, ze cały czas boli mnie brzuch, choć jem 3x dziennie No-spe... (?)

mississi super gratuluję awansu i dodtakowych obowiazków ;)

i znowu nikt nie chce ze mną pisać:-(
ja pisze tylko co chwile mi znika...jakiś nerwus sie zrobiłam...mój J mówił o mnie maruda :)

reklama
Do góry