reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochane ja zmykam musze pohaftowac bo dzis wieczorem wystawiam moje wielkanocne cudenka na allegro wiec musze pare dorobic :-)

Czekam na linka do aukcji. :-)

Pajkaa bye bye....i wzajemnie!
Agutka ja się napatrzyć na te Zuziowe włoski nie mogę. Cudowne...!

Dzięki Myszko! :-)
A zobacz,na tym drugim moim suwaczku widać,z jakim meszkiem Zuzia się urodziła. :-D A teraz taaaaakie grube loki! :szok: :elvis: :-D

reklama
Powiem Ci dokładnie,jak to będzie. :-)
Tam gdzie jest ta brązowa część domu,to tam mieszkamy My. ;-)
W takim podpiwniczeniu. :tak:
Okno jest tam koło tej ściany,która wczoraj doszła. Ono będzie przesunięte w stronę ślizgawki,a na jego dawnym miejscu będzie ściana wyburzona na taki mały korytarzyk,który będzie prowadził do dwóch dobudowanych pokoi. :-D W sensie wszystko będzie ze sobą połączone mini korytarzykiem. :-)
Tu,gdzie widać zaczęte okno na 1szym planie,będzie Zuzi pokój,a tam bardziej po prawej widać taki pionowy brak pustaków,no i tam będzie Nasza sypialnia z wyjściem na tarasik. :-) On dopiero za jakiś czas będzie wykopywany. :tak:

Mam nadzieję,że w miarę dobrze wytłumaczyłam. :sorry2: ;-)

No nieźle sobie to wykombinowaliście :-) a przy dobrych wiatrach to kiedy myślicie że uda się to wykońćzyć ?

Dzięki Myszko! :-)
A zobacz,na tym drugim moim suwaczku widać,z jakim meszkiem Zuzia się urodziła. :-D A teraz taaaaakie grube loki! :szok: :elvis: :-D

Widziałam właśnie ostatnio jak dałaś zdjęcia małej Zuzolinki że dawniej takich pięknych włosków nie miała. A teraz to włoski jak marzenie!

Kurcze,ciężko mi powiedzieć. :sorry2:
Ale chciałabym,aby max na zimę przynajmniej Zuzia już mogła się wprowadzić do swojego nowego pokoiku. :-D

Do zimy to powinno spokojnie się udać...choć wiadomo że Wy wszystko własnymi rękami i w wolnym czasie. ALe uda się na pewno! Zobaczysz.
Pamiętam jak kupiłam mieszkanie i budowali mój blok, to co chwila byłam na budowie i każda cegła cieszyła...czasami za piwko udało mi się przekabacić ochronę żeby mnie wpuścili na budowę jak już wybudowali piętro gdzie było moje mieszkanie. Wrażenia bezcenne.

A jak już jesteśmy przy budowie, to ja właśnie wczoraj wybrałam projekt altanki :-) stwierdziliśmy że wybudujemy ją przed domem, żeby mieć gdzie jeździć już na te wakacje i w sumie jak ruszy budowa to też będzie gdzie usiąść i zostawić rzeczy. Mam nadzieje ze do czerwca będzie już gotowa, choc widzę że W. trochę cuduje, bo na początku miała być takie prościutka, ale W. się uparł że ma być z łązienką, a to już więcej roboty.

Altanka. :-)
Pamiętam,jak byłam mała,mieliśmy działeczkę pod ZG i tam była pięęęekna altana,piękny teren. :-)

Marzy mi się coś takiego mimo,że mamy ogródek przecież. Ale taka cisza... Chociaż kawałek od domu... Ach,może kiedyś... ;-)

Dobra,ja na razie zmykam. ;-)

Miłego dzionka! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja już po zakupach:) u nas tak ładnie cieplutko i słonecznie...
wracaliśmy już prawie biegiem bo Filip chciał siku! ja też od razu do łazienki bo coś mi poleciało.. ale to tylko kremowa wydzielina..

Do góry