reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane dziękuję ;-):-(

agutka - loczki córci śliczne :-)

żabka - szkoda, następny cykl będzie owocniejszy :tak:

Ja muszę się trochę pozbierać... i tak przeglądam Was po trochę... Także na razie nie będę dużo aktywna..., pozatym po co mam Was przytłaczać moim smutkiem...

reklama
Cześć kochane dziewczynki,

Agutka słońce widzę, że domek mknie jak burza...a ja tak ciągle trzymam za was kciuki....Ale teraz aura wiosenna więc i może staranka będą owocniejsze:D
Życzę wam kochane, abyście szybciutko ujrzały te dwie upragnione kreseczki i tak jak Pajkaa napisała korzystajcie z okresu szaleństwa, bo później to albo odchodzi ochota, albo w ogóle nie można:)

A tu Moja Mała Budownicza. :-D Chodziła i mierzyła i wszędzie wychodziło Jej : "Czydzieści dwa". :-D :-D :-D

zdjcie0259s.jpg
:))) niezła jest hehehe te dzieciaczki mają swoje wyjątkowe liczby o takk :-D
moj Filip jak liczy coś to mówi osiemnascie...dziewietnascie...dwadziesciaaaa!! i takie tam różne
tak wiec wyobrażam sobie już Zuzie heheheh

Wtam!
Pogoda piekna, a ja znowu chora:wściekła/y: Powinnam na L4 isc, bo az wstyd z gilami do pasa chodzic;-) Ale niedawno bylam, i chyba nie wypada...
pójde sprawdze - ale pewnie nic ciekawego się nie dowiem ;/
Skoro od 16 miesięcy moja fasolka nie chce przyjśc to pewnie długo nie przyjdzie jeszcze ;/
To znowu ja - Twoj Wewnetrzny Glos - przestac piep rzyc glupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyjdzie do nas w koncu i koniec. Kropka!

witam się z wami i ja :)
miłego dnia dziewczynki
u nas dziś ślicznie słonko świeci.
no i 34d.c.

pozdrawiam!

podziwiam kolejną dziewczynkę:tak: coraz bardziej czuję się zachęcona, jak czytam te Wasze opowieści kochane.mogłabym prosić o tą dietkę na priv?
Ja Tak samo:tak: Wiec tez poprosze. Przeanalizuje ja dokladnie i sie zastanoawie, czy siew ogole do tego nadaje;-)
Kochane dziękuję ;-):-(

Ja muszę się trochę pozbierać... i tak przeglądam Was po trochę... Także na razie nie będę dużo aktywna..., pozatym po co mam Was przytłaczać moim smutkiem...
Jak chcesz sie wygadac to "wal" smialo. Jak juz wielokrotnie pisalysmy - jestesmy tu po to, aby sie wspolnie cieszyc i smucic. Bo zycie niestety nie sklada sie z samych radosnych chwil i samych narodzin... Jest rowniez i smierc, z ktora tez trzeba sobie jakos poradzic... Wiec jesli mIaloby Ci to jakos pomoc - pisz!:tak:

Ostatnia edycja:
scully przykro mi i tulam mocno

zaglądam przez chwilę gotuję obiadek będę myła okienka a moi mężczyźni pojechali na pierwszą tej wiosny wycieczkę rowerową

Do zimy to powinno spokojnie się udać...choć wiadomo że Wy wszystko własnymi rękami i w wolnym czasie. ALe uda się na pewno! Zobaczysz.
Pamiętam jak kupiłam mieszkanie i budowali mój blok, to co chwila byłam na budowie i każda cegła cieszyła...czasami za piwko udało mi się przekabacić ochronę żeby mnie wpuścili na budowę jak już wybudowali piętro gdzie było moje mieszkanie. Wrażenia bezcenne.

A jak już jesteśmy przy budowie, to ja właśnie wczoraj wybrałam projekt altanki :-) stwierdziliśmy że wybudujemy ją przed domem, żeby mieć gdzie jeździć już na te wakacje i w sumie jak ruszy budowa to też będzie gdzie usiąść i zostawić rzeczy. Mam nadzieje ze do czerwca będzie już gotowa, choc widzę że W. trochę cuduje, bo na początku miała być takie prościutka, ale W. się uparł że ma być z łązienką, a to już więcej roboty.
zazdroszcze ci wlasny dom to moje najwieksze marzenie
a ja już po zakupach:) u nas tak ładnie cieplutko i słonecznie...
wracaliśmy już prawie biegiem bo Filip chciał siku! ja też od razu do łazienki bo coś mi poleciało.. ale to tylko kremowa wydzielina..
a ty holreo kiedy wkoncu tego testa zrobisz mam na tylek ci wlac ja czekam i czekam az dasz fote testa
Wtam!
Pogoda piekna, a ja znowu chora:wściekła/y: Powinnam na L4 isc, bo az wstyd z gilami do pasa chodzic;-) Ale niedawno bylam, i chyba nie wypada...
To znowu ja - Twoj Wewnetrzny Glos - przestac piep rzyc glupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyjdzie do nas w koncu i koniec. Kropka!

podziwiam kolejną dziewczynkę:tak: coraz bardziej czuję się zachęcona, jak czytam te Wasze opowieści kochane.mogłabym prosić o tą dietkę na priv?
Ja Tak samo:tak: Wiec tez poprosze. Przeanalizuje ja dokladnie i sie zastanoawie, czy siew ogole do tego nadaje;-)

Jak chcesz sie wygadac to "wal" smialo. Jak juz wielokrotnie pisalysmy - jestesmy tu po to, aby sie wspolnie cieszyc i smucic. Bo zycie niestety nie sklada sie z samych radosnych chwil i samych narodzin... Jest rowniez i smierc, z ktora tez trzeba sobie jakos poradzic... Wiec jesli mIaloby Ci to jakos pomoc - pisz!:tak:
macku juz wyslalam :-)

reklama
I ja sie melduję :-)
Witajcie kochane

scully przykro mi i tulam mocno

zaglądam przez chwilę gotuję obiadek będę myła okienka a moi mężczyźni pojechali na pierwszą tej wiosny wycieczkę rowerową
Ja też dzis okienka myłam :) wogole jakas wene na sprzatanko miałam
:-)i ja też jestem witam popołudniem ;-)

coś mnie dziś podbrzusze pobolewa :tak: pewnie wije się fasolka :-D jak co miesiąc
mnie tez boli na maxa i musze przyznac ze mocniej niż ostatnio .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry