reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

u mnie było widać już zarodek z serduszkiem :) także moze u Ciebie tez bedzie widać to zależy jakiej wielkości był pęcherzyk w 5 tc :)

No właśnie tego nie wiem...bo zależało mi tylko wtedy żeby zobaczyć czy dzidziuś się dobrze ulokował.
Ale 10.03 nie było jeszcze nic widać, na następnej wizycie 17.03 był już pęcherzyk...no i teraz nie wiem co będzie.
Owu tak jak pisałam była w 24-25dc, tzn test pokazał że owu będzie w 24dc, więc mogła się pojawić dopiero 25lub26...tego nie wiem.

Pajkaa a co Ty sądzisz o tym moim lataniu na usg co tydzień ?!? Nie szkodzi to dzidzi ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie :happy2: bardzo milutko tu na Waszym wątku, mimo najszczerszych chęci narazie nie jestem w stanie wszystkich zapamiętać ;-)
Gratuluję tym dziewczynom, którym się udało, cieszę się razem z Wami :-)
Przykro mi, że nie wszystkim się udało, mam nadzieje, że nastepnym razem się uda :tak:

Ja dopiero mam mieć @ za tydzień w czwartek ( oby nie:happy2:), mam nadzieje, że tutaj mi ten czas szybciej zleci..
Pozdrawiam i zabieram się do sprzątania zanim moja mała wróci z przedszkola:happy2:

A ja godzinę temu wysłałam Moje Skarby na spacer,a sama uszykowałam im obiadek i wyszorowałam dywan w pokoju jakimś niemieckim specyfikiem. :-p :-D

Żabko,czyli wcześniej się już nie będziesz ważyć? Dopiero w niedzielę,tak? ;-)

Witam sie porannie z ogromnym bólem

A ja godzinę temu wysłałam Moje Skarby na spacer,a sama uszykowałam im obiadek i wyszorowałam dywan w pokoju jakimś niemieckim specyfikiem. :-p :-D

Żabko,czyli wcześniej się już nie będziesz ważyć? Dopiero w niedzielę,tak? ;-)
tak dopiero w niedziele zeby zobaczyc efekt koncowy ale narazie i tak juzjestem zadowolona mam nadzieje ze jeszcze 2 kg zejda ale przyznam szczerze ze jak wczoraj mialam na kolacje duzy jogurt naturalny i 1 plaster szynki to szynke zjadlam a jogurtu tylko pol bo wiecej niedalam rady wiec niewpychalam sobie na sile

No właśnie tego nie wiem...bo zależało mi tylko wtedy żeby zobaczyć czy dzidziuś się dobrze ulokował.
Ale 10.03 nie było jeszcze nic widać, na następnej wizycie 17.03 był już pęcherzyk...no i teraz nie wiem co będzie.
Owu tak jak pisałam była w 24-25dc, tzn test pokazał że owu będzie w 24dc, więc mogła się pojawić dopiero 25lub26...tego nie wiem.

Pajkaa a co Ty sądzisz o tym moim lataniu na usg co tydzień ?!? Nie szkodzi to dzidzi ?

ja miałam usg przez I miesiąc co tydzień potem co 2 tygodnie a teraz mam co miesiąc.Czytalam duzo opinii na temat usg i nie jest to szkodliwe pod warunkiem, ze nie masz ciąży zagrożonej poronieniem i nie krwawisz.
Ja czasami plamiłam mialam zagrożoną, ale musiałam miec usg bo badania nie dąlo sie zrobic :)ale nie krwawiłam żywą krwią a to jest przeciwskazanie do robienia usg.Także sie nie martw :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was dziewczynki w ten piękny, słoneczny poranek:)
ja dzisiaj mam dzień zaplanowany na dworku z córą, także zaraz się idę szykować i idziemy na spacery, zakupy, świeże powietrze:)
powiem Wam kochane,że słyszę coraz częściej nawet tu u nas na forum,że jedna zaszła w ciążę zaraz po @ albo odwrotnie w jakimć późnym dniu cyklu więc naprawdę nie ma co wierzyć tak do końca,że te dni płodne są mniej więcej w połowie bo cykle się skracają, wydłużają,itp.ja idę w tym miesiącu na żywioł.dzień w dzień staranka.nie ma przebacz:D:D:D żebym mogła pójść do gina w następnym cyklu i powiedzieć,że naprawdę się starałam:p mój M jest zachwycony:D może to nic nie da, może to głupie ale muszę mieć pewność, że to nie chodzi o trafienia.albo odwrotnie...że właśnie o to chodziło:p

Lena i bardzo dobrze :) moj maz teraz z utęsknieniem wspomina te dni kiedy moglismy sie bzykować bez ograniczeń a teraz 5 miesiąc i nic nie mozemy robic :( także korzystac dziewczynki korzystać:)

a tak na poważnie to ja jak trafiałam to zawsze omijałam a jak przestałam sie tym martwic i stresowac odpowiedni plemnior dotarl na czas mimo, ze ominęliśmy owu jak tylko sie dało :p

reklama
Do góry