reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witaj ciężaróweczko :-D
podzieliłaś mój los...słabych kawek z ograniczeniami ;-)
wyliczyłaś już sobie orientacyjny termin ?

cześć Kinga :-) no to fajnie że 34dc i @ nie widać. Trzymam kciukasy żebyś dołączyła do mam listopadowych &&&

coś tam liczyłam...bedzie koniec listopada, albo początek grudnia...jakoś nie dociera do mnie jescze to...jak od lekarza usłyszę i zobaczę to dotrze...myślałam, ze inaczej bede reagowała ;)

Kinga trzymam &&&&&&&&

reklama
Hej porannie. :-)

Zmykam zaraz ogarniać chatkę,bo wieczorem wpadła do Nas na kawkę kuzynka G. ze swoim mężem - z Warszawy. :tak:

Olkale,gratulacje ogromne! :-)

Scully,przykro mi... Trzymaj się...

hej zabka widze ze raczej jestes nastawiona na tak!!! Ja dzisiaj smutna i przygnebiona ciocie mialam dostac niby dopiero w poniedzialek ale wczoraj wieczorkiem zaczelam juz plamic:sad::sad: I wszystko wskazuje na ciocie... Chyba plakac bede... Trzymam za ciebie kciuki i za wszystkie inne staraczki...
Trzymaj się dzielnie!!!

Żabeczko teraz doczytałam :-) szkoda że wredota przylazła, ale cóż...Najważniejsze że podchodzisz do tego na luzie.
Gratuluje optymizmu...zarażaj nim dalej!!!
A jak dietka...już końcóweczka ;-) jakie efekty ?

coś tam liczyłam...bedzie koniec listopada, albo początek grudnia...jakoś nie dociera do mnie jescze to...jak od lekarza usłyszę i zobaczę to dotrze...myślałam, ze inaczej bede reagowała ;)

Kinga trzymam &&&&&&&&

Bo to tak jest...że najpierw czekamy i myślimy że jak tylko się II krechy pojawią to będziemy skakać do góry...a tu następuje etap niedowierzania ;-)
Kiedy masz wizytę ?!?

Witaj Agutka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bo to tak jest...że najpierw czekamy i myślimy że jak tylko się II krechy pojawią to będziemy skakać do góry...a tu następuje etap niedowierzania ;-)
Kiedy masz wizytę ?!?

Witaj Agutka :-)
Jutro no ale to 30 dc więc nic nie zobaczy...ciekawe co powie o tym,ze w tym cyklu z hsg zaszłam ups....

Dzięki Agutka

Kochane musze zmykac do pracy...jeszcze trochę tylko ...nom mam nadzieje ;)

Jutro no ale to 30 dc więc nic nie zobaczy...ciekawe co powie o tym,ze w tym cyklu z hsg zaszłam ups....
Dzięki Agutka

Może zobaczyć już pęcherzyk, bo serduszka jeszcze raczej nie będzie...ale sam pęcherzyk powinno już być widać bo to byłby już początek 5tc.

To na jutro coraz więcej wizyt :-)

witam się ze słonecznego Zagłębia :)

Witam sie porannie z ogromnym bólem głowy, brzucha i @ :-(
Miłego dnia

Kochanie tulam Cię mocno. Postaraj sie moze troszeczke od tego tematu odpocząć , zrelaksować się. Może Twoja psychika daje Ci znak, ze będzie Ci tutaj miesząła.

pójde sprawdze - ale pewnie nic ciekawego się nie dowiem ;/
Skoro od 16 miesięcy moja fasolka nie chce przyjśc to pewnie długo nie przyjdzie jeszcze ;/

nie mozesz tak mówić

Może zobaczyć już pęcherzyk, bo serduszka jeszcze raczej nie będzie...ale sam pęcherzyk powinno już być widać bo to byłby już początek 5tc.

To na jutro coraz więcej wizyt :-)

w 5 tc może juz widzieć pęcherzyk, ale to zależy od ciąży czasami widać dopiero w 6 tc :)

w 5 tc może juz widzieć pęcherzyk, ale to zależy od ciąży czasami widać dopiero w 6 tc :)

No u mnie dopiero się pokazał w 6tc, ale to przez owu z 24-25dc... i tak się właśnie zastanawiam czy będzie jutro serduszko...ehh oddałabym wiele żeby je jutro zobaczyć.
Kurcze beztroska z wcześniejszej ciąży odeszłą, chyba już bezpowrotnie.

Witam sie porannie z ogromnym bólem głowy, brzucha i @ :-(
Miłego dnia
tosia ja tez mam @ przyszla przed 24 wczoraj i dzis mam okropny bol brzucha i bol gardla i z nosa leci jak z kranu i z dolu tez leci jak z kranu :baffled:
to świetnie...super...mam nadzieję, ze bedziesz tak samo zadowolona jak ja...koniecznie musi przyjsć na maila list potwierdzający lrezerwacje, bo jak nie to jakiś błąd....jak tak to u nich w systemie wszystko gra. Ja przed pierwszą wizytą jeszcze zadzwoniłam potwierdzić

oj przykro, ale z drugiej strony Nowa nadzieją...ale masz pokrecone te cykle...kurcze to nie ma reguły po odstawieniu, u mni ebyło wszystko normalnie jakbym tabsów nie brała...tyklko nie zachodziłam ;)

witam się porannie przy słabej kawce :)

Toska jeszcze badanie śluzu na przeciwciała robiłam...to Twoja gin może na wizycie zrobić...
no ten byl najbardziej pokrecony ze wszystkich moich cykli :baffled: zastanawiam sie czy niezrezygnowac z mierzenia tempki :confused:
witam się z wami i ja :)
miłego dnia dziewczynki
u nas dziś ślicznie słonko świeci.
no i 34d.c.

pozdrawiam!
u mnie tez pieknie ale sie czuje taka przezuta i wypluta ze nigdzie niewychodze:no:
Trzymaj się dzielnie!!!

Żabeczko teraz doczytałam :-) szkoda że wredota przylazła, ale cóż...Najważniejsze że podchodzisz do tego na luzie.
Gratuluje optymizmu...zarażaj nim dalej!!!
A jak dietka...już końcóweczka ;-) jakie efekty ?
a dietka tylko do soboty i koniec a potem zdrowe jedzonko a wazyc sie bede w niedziele co zobacze efekt koncowy ale i tak sie ciesze ze jesli zaciaze to bede starrtowac z nizsza waga a nie 88 kg :baffled: bo wtedy do 100 kg pewnie bym dojechala w ciazy masakra

Dzięki Agutka

POWIEDZ ZE WAM GUMA PEKLA :-D:tak: ze ty chialas sie zabespieczac bo balas sie ze kontrast wplynalby na fasolke ale guma pekla i juz nic na to nieporadzisz :-D jak tak powiesz to gin nic ci niepowie a jaka byla prawda to juz tylko twoja sprawa :tak:

a najdziwniejsze dla mnie jest ze ten prawy jajnik co w nim byl pecherzyk nadal kluje mnie i to dosc ostro

Ostatnia edycja:
reklama
No u mnie dopiero się pokazał w 6tc, ale to przez owu z 24-25dc... i tak się właśnie zastanawiam czy będzie jutro serduszko...ehh oddałabym wiele żeby je jutro zobaczyć.
Kurcze beztroska z wcześniejszej ciąży odeszłą, chyba już bezpowrotnie.

u mnie było widać już zarodek z serduszkiem :) także moze u Ciebie tez bedzie widać to zależy jakiej wielkości był pęcherzyk w 5 tc :)

Do góry