reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

batonik kciuki zacisniete zeby bylo git :)

agutka nowlasnie cholercia nie wiem co jest... a zaraz clo musze wziac dzisiaj ostatnia tabletka. no nic zjem sniadanie rozruszam sie i zobaczymy jak si ebede czula bo narazie nie wstaje z lozka... a przeciez musze sie dobrze czuc bo jade po pieska malutkiego :)

Może jakaś zmiana ciśnienia + leki tak na Ciebie zadziałały? Cholerka...
A pieska zazdroszczę straszliwie! :tak:
Daj znać,jak Bandzior zareagował. :-)

reklama
:sorry2:szkoda że jedyne co dzisiaj może zobaczyć to czy pęchol pękł i czy była owu a nie np fasolkę :-D oby jednak pęchol pękł i owu była

agutka bo ja mam ten zespol antyfosfolipidowy no i biore zastrzyki na rozedzenie krwi juz przed ciaza musze to biore teraz no i clo jem i ziola... i wczoraj ppo tym zastrzyku tak jakos dziwnie... nie wiem no przeciez ja mam niskie cisnienie zawsze heparyna rozerdzila krew wiec si eodwyzszylo tak ?? nie wiem czy dobrze rozumiem i co za wysokie mi skoczylo ?? nie kumam nic ale jak sie dzisiaj powtorzy tfu tfu to od jutra nie biore heparyny i zobaczymy i clo tez dzisiaj ostatni dzien . w czwartek ma mwiyzte u gina to sie zapytam
a o piesku to wkleje fotki jak ja juz bede miala w domku :) no i powiem jak bandzior zareagowal :D

;-)Ok laseczki ja muszę iść się szykować bo jadę trochę do biura a potem do ginka ale dopiero o 14

trzymajcie za mnie kciuki :tak:

Tosiu ja za Ciebie też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

agutka bo ja mam ten zespol antyfosfolipidowy no i biore zastrzyki na rozedzenie krwi juz przed ciaza musze to biore teraz no i clo jem i ziola... i wczoraj ppo tym zastrzyku tak jakos dziwnie... nie wiem no przeciez ja mam niskie cisnienie zawsze heparyna rozerdzila krew wiec si eodwyzszylo tak ?? nie wiem czy dobrze rozumiem i co za wysokie mi skoczylo ?? nie kumam nic ale jak sie dzisiaj powtorzy tfu tfu to od jutra nie biore heparyny i zobaczymy i clo tez dzisiaj ostatni dzien . w czwartek ma mwiyzte u gina to sie zapytam
a o piesku to wkleje fotki jak ja juz bede miala w domku :) no i powiem jak bandzior zareagowal :D

a ja za 5 tygodni odbieram małego pięknego kociaka :-) będzie mały sajgon hihih

dziewczyny chyba nerwy biora góre - od rana zbiera mi się na wymioty i w żołądku jakoś tak jezdzi :-(

skoro @ nie ma to co się denerwujesz??!! ciesz się bo pewnie to objaw fasolkowy! ;)

a mnie coś dziewnie ten brzuch zastanawia ://

reklama
Do góry