reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
O Boziuniu,Tooooosia!!! :-)
Aż normalnie idę na kawkę. :-p
;-)

Tośka - ty nie zwlekaj, bo z tego co pamiętam to Ty chorujesz i może trzeba bedzie wprowadzić suplementację sztucznego progesteronu! Co prawda nie wiem co na to twój gin.

zrobie test w niedziele jak wyjdzie pozytywny od razu dzwonie do gin i mam wizyte na drugi dzien - tak sie umówilysmy i od razu wszystkie badania tego samego dnia bede miala

Dzwoniłam do laboratorium i każde badanie,o którym pisała Maćku kosztuje 28zł,tylko TSH 23... Kurcze,w sumie wyjdzie 163zł! :szok: :baffled:

Tosia,dziś 31dc,tak? :-)

Witajcie!

Wpadłam zobaczyć głównie co u Tośki ;-)
dzisiaj nie posiedzę bo W. został w domu więc pewnie zaraz gdzieś pojedziemy jak tylko zjemy śniadanko...na razie jeszcze w łóżku leżymy ;-)

Miłego dnia!

reklama
Do góry