reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
szybko wam to idzie czuję że dojdziecie do 10000zł

A ja się boję że zaraz się znudzi...;-) ale W. sam dzisiaj stówkę dorzucił, bo powiedział że dziecku żałować nie będzie ;-)

Ja zmykam Kochane!!!
Robię jajeczniczkę na śniadanko z cebulką...mniam... :-) a pózniej jedziemy na jakieś zakupy i space :-) do póżniej!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takie bolące piersiątka to najszybszy objaw zaciążenia :-) jejku ja się chyba nie doczekam tego Twojego testowania.

a ja przed tym kompem uschnę z tego czekania:-p
Tośka zlituj się nad nami dziewczyno- jeść nie mogę pić nie mogę bo myślę o Tobie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczynki dzisiaj kupie test i w niedziele go zrobie ;-) oczywiście jeżeli wczęśniej się @ nie pojawi

dzieki temu mam czas na herbatke i czas na BB :-) wszystkie raporty mam zamkrzone hehehe dzieki temu zamiast 6 godzin robie wszystkie niecałe 2
no trzeba sobie ułatwiać życie
A ja się boję że zaraz się znudzi...;-) ale W. sam dzisiaj stówkę dorzucił, bo powiedział że dziecku żałować nie będzie ;-)
znudzi się no coś ty wytrzymacie do 6 m-ca a potem zakupy pełną parą pójdą w ruch

Ja zmykam Kochane!!!
Robię jajeczniczkę na śniadanko z cebulką...mniam... :-) a pózniej jedziemy na jakieś zakupy i space :-) do póżniej!
wjadę do ciebie na ta pyszną jajecznicę:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zmykam do pracy papatki zajrzę później tzn chyba wieczorem bo idziemy do szwagra na urodziny i jak ja wytrzymam bez was:baffled::baffled::baffled::baffled:tak długo:-(

Dzien dobry!!!
Hej. :-)
Dzięki ogromne Maćku! :-)
A na te badania może mi rodzinny dać skierowanie,czy idę na własną rękę?
Co do badań G.,to ja najpierw chcę sprawdzić siebie. :tak: Tak sobie założyłam. :tak:
Spytaj lekarza - moze da Ci skierowanie chociaz na niektore:tak:

nie testowałam ;-) boje się jak ja pierdziu ;/
Dzielnym trzeba byc!!! Masz takie plecy (czyli nas) i sie czegokolwiek boisz?;-)

Ja zmykam Kochane!!!
Robię jajeczniczkę na śniadanko z cebulką...mniam... :-)
Przeciez dzisiaj nie jest sobota:dry:

No to pieknie, teraz zaszalejcie w sobotę i owocnych staranek.

Pa Żabko!
Powiedź teściowej że jej nie lubię bo nie daje ci posiedzieć z nami.
a ja jej nienawidze i gdybym miala kase to chyba bym wynajela platnego mordece :wściekła/y:1 rok po slubie to byla kochana kobieta ale jak sie mala pojawila to sie zaczelo :wściekła/y: NIENAWIDZE JEJ I TESCIA NIENAWIDZE ICH!!!!!!!!!!
Cześć dziewczynki, u mnie nie tak wesoło jak wczoraj inseminacji nie będzie bo 3 cykl z rzędu mam pęcherzyk ale na prawym jajniku a lekarzowi się ten jajnik nie podoba. Po jakiejś infekcji zrósł się z macicą!!!
o korcze tulam ale trzymam tez kciuki bo wkoncu napewno sie uda:tak:
;-)ja też w tym miesiącu jestem prawojajnikowoowulacyjna :-D
ja tez ja tez!! hihihi w prawym rosly pecherzyki hihihi
Zaglądam jeszcze na sekund 5.

Możecie mi coś podpowiedzieć? 31 idę do nowego gina. Może powinnam sama sobie porobić jakieś badanka? Jeśli tak,to jakie? :confused: Czy czekać,aż on coś zleci?

No,a Wy się nie dorzucacie nic do rachunków? Bo jeśli coś dajecie,to niech się "odpimpa". ;-)

Kurcze... Może kolejny cykl...? Trzymam wciąż kciuki! :tak:
no pewnie moj m zarabia 1 tysiac miesiecznie i kiedys na poczatku placilismy 300 zl czyli 150 za mnie i 150 za niego za mal nie bo my wszystko jej kupowalismy ale w zeszym roku tesciowa nas dobila i powiedziala ze mamy placic wiecej no to myslelismy ze o 150 ze za mala bedziemy tez placic a ona nam ze teraz mamy placic 500 zl:szok: czyli o 200 wiecej to to jest polowa pensji mojego meza:szok::wściekła/y:a my tez mamy wydatki samochod paliwo leki dla malejk rzeczy dla niej i wogole szlak mnuie trafil ale maz nic niepowiedzial tylko od zeszlego roku oddajemy jej polowe kasy i wdodatku od zeszlego roku maz musi sam na swoj koszt dojezdzac do pracy bo szef mu niezwraca kosztow wie na skladke do mamuni idzie 500 a na paliwo do pracy okolo 250 wiec od zeszlego roku jakby sie szef z tesciowa uwzieli :wściekła/y: ale nic dajemy rade czasem moja mam nam pomaga mimo ze mieszka w kanadzie :zawstydzona/y:
tak wcześnie a wy już spac????? ojejjjjj

a ja na pogaduchy wpadłam :/// nieźle heh

pozdrówki
ja wyczailam ze najwiecej babek siedzie w godzinach do 11:00 rano okolo 17 i okolo19 :tak: wiec zawsze staralam sie byc w tych godzinach
Hej hej hej :)

no więc na tę chwilę nie ma wredoty jeszcze ;p

zmykam suszyć mój pici kłak ;p w sensie włosy na głowie ;-)

do pozniej kochaniutkie
toska ty nas wykonczysz a wczoraj obiecalas ze dzis zrobisz testa:tak:
nie testowałam ;-) boje się jak ja pierdziu ;/ aleeee jutro jade na wioche do mamy i mamuśka kazała mi kupić test - bez niego mam nie przyjezdzac (oczywiscie jezeli się @ nie pojawi)

Brzuch czuje że mam ale jakoś specjalnie nie boli ;-)
ja tam mowie ze ty masz fasolke a w ktorym dniu cyklu byla owu z testu sversonki??????

a ja kochane mam dzis dola tescie znow mnie wkorwili i ostatnio znow siie wpierniczaja i wogole mam juz dosc znow lapie moja depreche na tesciow i odechciewa mi sie nawet zyc :zawstydzona/y: gdyby nie maz to juz by mnie dawno tu niebylo ale wczoraj zdalam sobie sprawe ze bede zmuszona kisic sie tu i meczyc do konca zycia bo niema dla nasz szansy na wyprowadzenie sie no chyba ze w totka wygram :zawstydzona/y: chce mi sie ryczec jak niewiem co ale jakos sie trzymamw dodatku mala jest coraz gorzej rozbestwiona przez nich i coraz gorsza i juz niedaje rady :-(

no iklops jak ja przyszlam to nikogo niema :-(

Dzien dobry!!!
Spytaj lekarza - moze da Ci skierowanie chociaz na niektore:tak:

Dzielnym trzeba byc!!! Masz takie plecy (czyli nas) i sie czegokolwiek boisz?;-)

Przeciez dzisiaj nie jest sobota:dry:
kochana mam pytanko bo zmierzylam dzis tempke i 37,00 ALE.... poszlam spac o 23 i dluuugo niemoglam usnac i krecilam sie i krecilam potem od 2 do 3 w nocy co chwile budzila mnie mala bo lazila no i niewiem czy ta tempke zaznaczyc jako normalna czy jako zalocona bo pozniej od 3 do 7 juz spaa normalnie

ja tam mowie ze ty masz fasolke a w ktorym dniu cyklu byla owu z testu sversonki??????

15 - 16 dzień tak mi się wydaje a dzisiaj jest 31 dc no nic zobaczymy co i jak

ja mam przeczucie że @ sie dużo spóźni jakoś tak, chociaż mierze temperature od kilku dni i utrzymuje się 37,4 cały czas ale to nie miarodajne bo brałam luteine do niedzieli i moze cos sie popierdzelilo

:-)cześć Kochane laseczki :-D

Tośka zrób testa :tak::tak:
Ja dopiero wstałam ale jakoś się nie wyspałam bo gadaliśmy z R chyba do 2 w nocy :szok: zebrało nam się, heh jak dzwoniłam wczoraj do niego po ginku i powiedziałam o 17mm pęcholku to powiedział no to fajnie i się troszkę wkurzyłam że chyba to olał ale się pomyliłam bo wrócił do domku przytulił się do mnie i mówi no teraz to mogę się na spokojnie pocieszyć tymi 17mm :tak:

mam jakieś dziwne przeczucie że ten pęcherzyk nie pęknie i w ogólne, znowu się nastawiłam na ten cykl ale mam mieszane uczucia wydaje mi się że coś jest nie tak :sorry2:

15 - 16 dzień tak mi się wydaje a dzisiaj jest 31 dc no nic zobaczymy co i jak

ja mam przeczucie że @ sie dużo spóźni jakoś tak, chociaż mierze temperature od kilku dni i utrzymuje się 37,4 cały czas ale to nie miarodajne bo brałam luteine do niedzieli i moze cos sie popierdzelilo
no to wedlug owulki to @ powinna byc wczoraj w 30 dc wiec mozesz smialo testowac :-)

reklama
:-)cześć Kochane laseczki :-D

Tośka zrób testa :tak::tak:
Ja dopiero wstałam ale jakoś się nie wyspałam bo gadaliśmy z R chyba do 2 w nocy :szok: zebrało nam się, heh jak dzwoniłam wczoraj do niego po ginku i powiedziałam o 17mm pęcholku to powiedział no to fajnie i się troszkę wkurzyłam że chyba to olał ale się pomyliłam bo wrócił do domku przytulił się do mnie i mówi no teraz to mogę się na spokojnie pocieszyć tymi 17mm :tak:

mam jakieś dziwne przeczucie że ten pęcherzyk nie pęknie i w ogólne, znowu się nastawiłam na ten cykl ale mam mieszane uczucia wydaje mi się że coś jest nie tak :sorry2:

no to mamy podobne przeczucie :sorry2:

Do góry