No to pieknie, teraz zaszalejcie w sobotę i owocnych staranek.
Pa Żabko!
Powiedź teściowej że jej nie lubię bo nie daje ci posiedzieć z nami.
a ja jej nienawidze i gdybym miala kase to chyba bym wynajela platnego mordece
1 rok po slubie to byla kochana kobieta ale jak sie mala pojawila to sie zaczelo
N
IENAWIDZE JEJ I TESCIA NIENAWIDZE ICH!!!!!!!!!!
Cześć dziewczynki, u mnie nie tak wesoło jak wczoraj inseminacji nie będzie bo 3 cykl z rzędu mam pęcherzyk ale na prawym jajniku a lekarzowi się ten jajnik nie podoba. Po jakiejś infekcji zrósł się z macicą!!!
o korcze tulam ale trzymam tez kciuki bo wkoncu napewno sie uda
;-)ja też w tym miesiącu jestem prawojajnikowoowulacyjna
ja tez ja tez!! hihihi w prawym rosly pecherzyki hihihi
Zaglądam jeszcze na sekund 5.
Możecie mi coś podpowiedzieć? 31 idę do nowego gina. Może powinnam sama sobie porobić jakieś badanka? Jeśli tak,to jakie? Czy czekać,aż on coś zleci?
No,a Wy się nie dorzucacie nic do rachunków? Bo jeśli coś dajecie,to niech się "odpimpa". ;-)
Kurcze... Może kolejny cykl...? Trzymam wciąż kciuki!
no pewnie moj m zarabia 1 tysiac miesiecznie i kiedys na poczatku placilismy 300 zl czyli 150 za mnie i 150 za niego za mal nie bo my wszystko jej kupowalismy ale w zeszym roku tesciowa nas dobila i powiedziala ze mamy placic wiecej no to myslelismy ze o 150 ze za mala bedziemy tez placic a ona nam ze teraz mamy placic 500 zl
czyli o 200 wiecej to to jest polowa pensji mojego meza
a my tez mamy wydatki samochod paliwo leki dla malejk rzeczy dla niej i wogole szlak mnuie trafil ale maz nic niepowiedzial tylko od zeszlego roku oddajemy jej polowe kasy i wdodatku od zeszlego roku maz musi sam na swoj koszt dojezdzac do pracy bo szef mu niezwraca kosztow wie na skladke do mamuni idzie 500 a na paliwo do pracy okolo 250 wiec od zeszlego roku jakby sie szef z tesciowa uwzieli
ale nic dajemy rade czasem moja mam nam pomaga mimo ze mieszka w kanadzie
tak wcześnie a wy już spac????? ojejjjjj
a ja na pogaduchy wpadłam :/// nieźle heh
pozdrówki
ja wyczailam ze najwiecej babek siedzie w godzinach do 11:00 rano okolo 17 i okolo19
wiec zawsze staralam sie byc w tych godzinach
Hej hej hej
no więc na tę chwilę nie ma wredoty jeszcze ;p
zmykam suszyć mój pici kłak ;p w sensie włosy na głowie ;-)
do pozniej kochaniutkie
toska ty nas wykonczysz a wczoraj obiecalas ze dzis zrobisz testa
nie testowałam ;-) boje się jak ja pierdziu ;/ aleeee jutro jade na wioche do mamy i mamuśka kazała mi kupić test - bez niego mam nie przyjezdzac (oczywiscie jezeli się @ nie pojawi)
Brzuch czuje że mam ale jakoś specjalnie nie boli ;-)
ja tam mowie ze ty masz fasolke a w ktorym dniu cyklu byla owu z testu sversonki??????
a ja kochane mam dzis dola tescie znow mnie wkorwili i ostatnio znow siie wpierniczaja i wogole mam juz dosc znow lapie moja depreche na tesciow i odechciewa mi sie nawet zyc
gdyby nie maz to juz by mnie dawno tu niebylo ale wczoraj zdalam sobie sprawe ze bede zmuszona kisic sie tu i meczyc do konca zycia bo niema dla nasz szansy na wyprowadzenie sie no chyba ze w totka wygram
chce mi sie ryczec jak niewiem co ale jakos sie trzymamw dodatku mala jest coraz gorzej rozbestwiona przez nich i coraz gorsza i juz niedaje rady :-(
no iklops jak ja przyszlam to nikogo niema :-(
Dzien dobry!!!
Spytaj lekarza - moze da Ci skierowanie chociaz na niektore
Dzielnym trzeba byc!!! Masz takie plecy (czyli nas) i sie czegokolwiek boisz?;-)
Przeciez dzisiaj nie jest sobota
kochana mam pytanko bo zmierzylam dzis tempke i 37,00 ALE.... poszlam spac o 23 i dluuugo niemoglam usnac i krecilam sie i krecilam potem od 2 do 3 w nocy co chwile budzila mnie mala bo lazila no i niewiem czy ta tempke zaznaczyc jako normalna czy jako zalocona bo pozniej od 3 do 7 juz spaa normalnie