reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A=0,
B=50,
C=20,
D=30
oraz 70% żywych plemników
Pozostałe parametry mieszczą się w normie, czas upłynnienia=10min, objętość 2,5ml, pH 7,7, liczba plemników/ml 119.200.000

ale one nie są najgorsze z tego co pamietam to się sumuje A+B+C i wynik powyżej 50 jest w normie...chyba

można jakieś witaminki (Salfazin, bo ma cynk), kwsy omega 3 i l-karnitynę mężowi podać no i zdrowo sie odżywiać i jajek nie przegrzewać, ciasnych majtek nie nosić :)

reklama
No to chyba mnie namówiłaś i może też się skuszę następnym razem na jakiś ciuszek.
Dziewczyny czy któraś miała problem z badaniem a właściwie wynikiem TSH. Bo już nie pamiętam norm ale miałam 3,6 i mimo że według kartki to było w normie to lekarz powiedział że za wysoka jest trochę bo te normy to są od 0 - 100 lat a ja na mój wiek to za wysokie i kazał mi ft4 zrobić czy coś takiego.

normy dla starajacych się są nizsze, ale nie każdy gin się z tym liczy...dla staraczek wynik powinien byc bardziej w granicach dolnej normy

Hahahaha! Się ktoś kolejny uzależnił od BB! :-D :-p
Tosia,ja Cię rozumiem. :tak:
Ale weź też zrozum nas. ;-)
I powiem Ci,że ja tak sobie dziś myślałam... Bo mi się w tym cyklu nie udało. A umówione byłyśmy na ten sam dzień na test. I zawsze,jak się z jakąś dziewczyną umawiałam,to jej się udawało,a mi nie... Może to jakiś znak dla Ciebie?

Ja was doskonale rozumie ;-) Kochana uda ci sie zobaczysz, mi tez kiedys :)

Aśka właśnie niektórzy Ci sami co w invikcie z tego co czytałam - ale ja mam takie super położenie że nawet bym mogła do szubina dojeżdżać tego superowego co olkale polecała i to nawet na inseminację bym się skusiła

ale one nie są najgorsze z tego co pamietam to się sumuje A+B+C i wynik powyżej 50 jest w normie...chyba

można jakieś witaminki (Salfazin, bo ma cynk), kwsy omega 3 i l-karnitynę mężowi podać no i zdrowo sie odżywiać i jajek nie przegrzewać, ciasnych majtek nie nosić :)
masz rację tylko z tego co mi mówił mój ginek A+B ma dać powyżej 50
napisz co z tym ginkiem skąd wiesz że robi ?

reklama
Aśka właśnie niektórzy Ci sami co w invikcie z tego co czytałam - ale ja mam takie super położenie że nawet bym mogła do szubina dojeżdżać tego superowego co olkale polecała i to nawet na inseminację bym się skusiła
no to dawaj...na pewno bedziesz zadowolona...on nie odwala roboty tylko lubi pomagać kobietom....taki poczćiwy człowiek z niego....wział wszystkie badania, przejrzał i od razu coś próbuje...po pierwszym cyklu...mam recepte na clo i prenygyl

www.sztenc.pl
to jego strona...mozesz się internetowo zapisać...najlepiej ok 10 dc....

masz rację tylko z tego co mi mówił mój ginek A+B ma dać powyżej 50
napisz co z tym ginkiem skąd wiesz że robi ?

ja go namierzyłam z boćka...tam jet forum regionalne i pytałam o kogoś z Bydzi i nie ma nikogo fajnego...polecano tam tego sztenca i sie nie rozczarowałam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry