reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobrze kupie test dzisiaj i jutro zrobie rano :) niech wam bedzie ;p

Łaaaaaaaaa! Jupiii! :-D
Wpadłam tylko na chwilę w trakcie odkurzania,żeby zobaczyć,co u Tosi. :-)
Zabieram się za robotę,a za chwilę idziemy z Zuzią na podwórko,bo pięęęęęęęekne słonko wyszło,no,a ja przy okazji mam wkur... na G. i musze się przewietrzyć... Boże. :wściekła/y:

Mysza,ja kiedyś też dużo paliłam. :zawstydzona/y: A teraz czuję,że znowu mnie "ciągnie". :zawstydzona/y: :-(

reklama
szkoda, ze nie mirzysz temperatury, bo wówczas wszystko by było jasne. Bo owulacja mogła sie przesunąć, mógł być cykl bezowulacyjny - no i może być fasolka - zrób test wsio bedzie jasne!!!

Trzymam kciuki!!!

owulka byla wg tych magicznych testow :) a temperatury nie mierze bo biore luteine ktore podobno zawyza temperature wiec chyba nie ma sensu

Zabieram się za robotę,a za chwilę idziemy z Zuzią na podwórko,bo pięęęęęęęekne słonko wyszło,no,a ja przy okazji mam wkur... na G. i musze się przewietrzyć... Boże. :wściekła/y:

Mysza,ja kiedyś też dużo paliłam. :zawstydzona/y: A teraz czuję,że znowu mnie "ciągnie". :zawstydzona/y: :-(

Powiedz G. żeby Cię nie złościł bo my tu murem stiomy za Tobą i jak trzeba będzie to wpadniemy i mu nakopiemy do tyłka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do fajeczek to proponuję nie łapać się...i założyć skarbonkę :-) cieszy jak tak przybywa...a będzie jeszcze bardziej cieszyć jak się będzie później beztrosko wydawało :-)

Wpadłam tylko na chwilę w trakcie odkurzania,żeby zobaczyć,co u Tosi. :-)

he kochana będę was informowac na bieżąco ;-)
A co G. narobił że foszek jest ??

Powiedz G. żeby Cię nie złościł bo my tu murem stiomy za Tobą i jak trzeba będzie to wpadniemy i mu nakopiemy do tyłka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do fajeczek to proponuję nie łapać się...i założyć skarbonkę :-) cieszy jak tak przybywa...a będzie jeszcze bardziej cieszyć jak się będzie później beztrosko wydawało :-)

ja tak mam zamiar zrobic jak zajde w ciąze mojemu W. załozyc skarbonke i tyle ile on przepala wrzucac do skarbonki wyliczyłam ze do konca ciązy uzbieram 3600 zł :-)

ja tak mam zamiar zrobic jak zajde w ciąze mojemu W. załozyc skarbonke i tyle ile on przepala wrzucac do skarbonki wyliczyłam ze do konca ciązy uzbieram 3600 zł :-)

No to też całkiem sporo...jak przy jednej osobie.
U mnie wyszło ok 5000zł, ale jak wprowadziłam system kar dla mojego W. ;-) to może się uzbierać jeszcze więcej :-D

Człowiek tyle przepalał za to mógł na 7dniowe wakacje pojechać...ehh...

A jak już jesteśmy przy wakacjach to macie już jakieś plany ?!?

Ja bym bardzo chciała lecieć gdzieś w maju, później w lipcu do nas nad morze pojedziemy jak pogoda będzie sprzyjająca...no i myślałam o wrześniu jeszcze, ale Svensonka mnie już wyciągnęła z tych marzeń wiadomością że mnie do samolotu mogą nie wpuścić. No i najważniejsze żeby mi ginek pozwolił.

No to też całkiem sporo...jak przy jednej osobie.
U mnie wyszło ok 5000zł, ale jak wprowadziłam system kar dla mojego W. ;-) to może się uzbierać jeszcze więcej :-D

Człowiek tyle przepalał za to mógł na 7dniowe wakacje pojechać...ehh...

A jak już jesteśmy przy wakacjach to macie już jakieś plany ?!?

Ja bym bardzo chciała lecieć gdzieś w maju, później w lipcu do nas nad morze pojedziemy jak pogoda będzie sprzyjająca...no i myślałam o wrześniu jeszcze, ale Svensonka mnie już wyciągnęła z tych marzeń wiadomością że mnie do samolotu mogą nie wpuścić. No i najważniejsze żeby mi ginek pozwolił.

mój pali paczke dziennie do tego dolicze inne przyjemnosci do palenia i sie uzbierało
my to raczej pojdziemy na działeczke w tym roku :) do lasu ;-)

agutka ja ostatnio rzucalam palilam tylko 3 dziennie pozniej 6... :baffled: a teraz 1-2 dziennie dzisiaj jak sie uda nie zapale ani jednego ... wole zeby co nic nie przeszkadzalo a jak wiadomo faje dzialaja na plodnosc tzn na jej brak... u mnie by sie nazbieralo z fajek z whisky i z piwa m strasznie duzoo... na miesiac chyba z 500-600 zl jak nie lepiej...

ja to o wakacjach sobie moge pomarzyc jak sie uda zaciazy... raczej zamierzam byc przekluta do lozka .. wiecej lezec eede zeby dzidzia pozniej mocniej na szyjke nie naciskala... boje sie ze sytuacja si epowtorzy i na pewno nie bede sobie wycieczek urzadzala nawet te 100 km pociagiem :no:bo chyba bym umarla jakby mis ie powtorzyla sytuacja :-(

U mnie też może się skończyć na optymistycznych marzeniach wakacyjnych, bo jak ginek nie pozwoli to się nigdzie nie ruszę.

Przełożyłam swoją wizytę z jutra na 25.03 u mojego ginka, no bo jak wczoraj byłam na usg to nie ma sensu jechać jutro. A może za tydzień zobaczę już pięknie bijące serduszko :-) mocno na to liczę.

reklama
ale tu cicho sie zrobilo ... kurka ale mi si enudzi tak cieplo na dworze a mi si enawet nie chce wychodzic ...

No cisza jak makiem zasiał...

Tośka 12:23... !

Mnie tak głowa boli że mi się nie chce nawet ruszać. Do tego przed chwilą widziałam jak na samochód mój spadła kupa śniegu z dachu więc wolę nawet nie wychodzić żeby się nie zdenerwować.
Oglądam allegro i wyszukuję cudów...

Do góry