ale tu cicho sie zrobilo ... kurka ale mi si enudzi tak cieplo na dworze a mi si enawet nie chce wychodzic ...
dziewczyny jest 12 26 i @ nie ma hehe z newsów :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale tu cicho sie zrobilo ... kurka ale mi si enudzi tak cieplo na dworze a mi si enawet nie chce wychodzic ...
oj tosia tosia :0) ale ty nas w niepewnosci trzymasz nununu
kurde jak czytam o dzialaniu CLO to mnie to przybija sporo pomoglo ale i duzo dziewczyn nie mialo rezultatow po nim i to mnie martwi bo znajac moj pech nie pomoze i mi a od jitra zaczynam brac ...
oby tak bylo... teraz zaluje ze sie zapisalam na czwartek do gina anie na wtorek :/ beede musiala czekac dwa dni wiecej ehhhh glupek ze mnie... aagggrrr
witam sie i ja odsypiałam stresy zajęło mi to ponad 12 h
witam sie i ja odsypiałam stresy zajęło mi to ponad 12 h
zadzwonie dzisiaj po 15 sie zapytam ale szczerze to watpie... ze si eda boma zawsze full ludzi... no nic ale sprobuje i sie zapytam... a kiedy bedzie owu??? ha pytanie na ktore nie potrafie odpowiedziec.. od porodu jej nie bylo. clo mam brac od 5-9 dc wiec moze 16 dc bedzie ?? nie mam zielonego pojecia... ... a co do dupka to poprosze zebym brala bo w ostatniej ciazy malam plamienia wiec dlatego i przez zespol fosfolipidowy musze juz od teraz brac zastrzyki na rozrzedzenie krwi no i pewnie dupka.. ale wiecie co boje sie isc na usg pozniej jelsi bedzi epechrzyk na sprawdzenie czy pekl zeby to dzidziorowi nie przeszkodzilo w zagniezdzaniu sie