Svensonka
Fanka BB :)
to dobrze ze sie kaplas bo bys tam kwitla i sie nudzilaA ja oczywiscie pomieszałam godziny
I dorze ze spojrzałam bo zamiast od 12:30 to mam isc od 13:30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to dobrze ze sie kaplas bo bys tam kwitla i sie nudzilaA ja oczywiscie pomieszałam godziny
I dorze ze spojrzałam bo zamiast od 12:30 to mam isc od 13:30
moga mnie nie bola i dlatego musze robic testy owu zeby wiedziec kiedy bedzie smieszne ale prawdziweczytam i czytam i nie moge doczytac czy ktoras ujrzala 2 kreseczki wczoraj? bo seria testow sie szykowala....
a powiedzcie mi czy przed owu moga nie bolec jajniki????
czytam i czytam i nie moge doczytac czy ktoras ujrzala 2 kreseczki wczoraj? bo seria testow sie szykowala....
ja mam 11 dc, do tej pory bolaly zawsze na kilka dni przed owu a na razie cisza....Hej martuska:-)
Wiesz co mnie bolały
A ktory masz dc????dalej bierzesz clo???
Ja łasnie myslę nad pytaniami dla p.dr
dziewczyny czy luteina jest na recepte czy mozna ja tak kupic?
aha no ja mialam romantyczna kapiel z platkami roz i ze swiecami. milosci tez duzo tylko ze na duzo nie moglismy sobie pozwolic zeby fasolce nic nie zrobic. w srode ide do gin sie dowiedziec co i jak.
no wlasnie tak mysle ze moze isc kupic test i zrobic z porannego moczu..a znasz moze na ktorej stronie na forum dziewczyny dawaly zdjecia z testem i kreskami jak im wyszlo?
czytam i czytam i nie moge doczytac czy ktoras ujrzala 2 kreseczki wczoraj? bo seria testow sie szykowala....
na receptę ;-) jest finansowana przez NFZ i u mnie kosztuje ok. 3 zł (Luteina) ;-)
superrrr
Ewelina moj pierwszy test 6 dni po terminie @ wyszedł tak
a następnego dnia zdecydowanie mocniejszy.
Beta wzrasta o 66% następnego dnia wiec test silą rzeczy wyjdzie mocniejszy wiec mozesz spokojnie robic