reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

trzymajcie się dziewczynki ja spadam pod prysznic może zaleje tego doła.
Wiem nanusia tylko żartowałam ale masz racje nic w tym necie nie ma tak jak w tv, buziaki dla Was

reklama
A ja czyałam Pudelka i oglądam Bonda momentami:-)...no i spr o czym piszecie.a co do przytulanek,to były 2 wieczory pod rząd a dziś jakoś nie chce się:confused:....owu za tydzień,trzeba się oszczędzać hihi

Agutka, ja chcę :tak::tak::tak:

Dziewczynki, bardzo dziękuję za gratulacje.

My byliśmy dzisiaj u moich rodziców na obiedzie, bo oczywiście mojego M jutro nie będzie. Po obiadku tak mi się zrobiło sennie, że myślałam, że zasnę na siedząco. Jakoś dałam radę i tak do tej pory się męczę. M poszedł do kolegi chciał, żebym szła z nim ale ja bym się tam zanudziła i wolałam zostać w domu i tak sobie sama leżę.

Proszę bardzo. Z sosem Tzatziki. :-D

11gotowasalatka.jpg

widocznie kochana teściowa lubi wasze towarzystwo:tak:jesteś dobrą synową to przychodzi na pogaduchy:-):-):-)
Ha , ha z ta ulubioną synową to trafiłaś:baffled:, ja jestem najmłodszą a ma ich jeszcze 4, więc ma w czym wybierać.

Proszę bardzo. Z sosem Tzatziki. :-D

11gotowasalatka.jpg
Och, Agutko rozpieszczasz tego swojego M. Wiesz jest takie powiedzenie TAKIE ŚNIADANKO JAKIE KOCHANKO, a u Ciebie te rarytasy przed przutulankami pewnie.;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agutka,moje ślinianki napłynęły śliną...a wnętrzności się skurczyły z głośnym wyciem....:tak:...jeju,ja też chcę tej sałatki!wogóle bym zjadła też tego kebaba z reklamy knorra,i jeszcze zupkę serową z grzankami....i wczorajszą pizze,którą robiłam,mniam!!!!!!!!
Rybko,jak tobie super,masz swoje upragnione 2 kreseczki....u mnie to na razie sfera marzeń....:baffled:...do owu tydzień,potem długie czekanie....do 26 lutego....co niektóre z nas będą testować,a ja będę się kopulować hehhehe!Agutka,coś mi mówi że ty jesteś już ,,podwójna'',tak mi ten twój śluzik i ogólne samopoczucie nie daje spokoju.....ale pewnie wolisz poczekać do Walentynek:happy2:,zawsze to fajniej byłoby się dowiedzieć:blink:...

reklama
ale mi smaka narobilas:tak::tak:az slinka cieknie:-Dale ja z sosem tzatziki jeszcze nie robilam zawsze tylko ketchup i majonez:baffled:wiec musze sprobowac z nowym sosikiem:-)

Ja właśnie tam,gdzie jest wpisany majonez,czy keczup,nalewam sos. :-) Tylko bez ogórków ten Tzatziki,oczywiście,bo na opakowaniach piszą,żeby je dodać. :-p Sam jogurt wystarczy stanowczo. :tak:

Do góry