reklama
kameleon1610
Aktywna w BB
A ja czyałam Pudelka i oglądam Bonda momentami:-)...no i spr o czym piszecie.a co do przytulanek,to były 2 wieczory pod rząd a dziś jakoś nie chce się....owu za tydzień,trzeba się oszczędzać hihi
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A My się właśnie zajadamy sałatką gyrosową,którą dziś zrobiłam. :-) Chce ktoś?
Agutka, ja chcę
Dziewczynki, bardzo dziękuję za gratulacje.
My byliśmy dzisiaj u moich rodziców na obiedzie, bo oczywiście mojego M jutro nie będzie. Po obiadku tak mi się zrobiło sennie, że myślałam, że zasnę na siedząco. Jakoś dałam radę i tak do tej pory się męczę. M poszedł do kolegi chciał, żebym szła z nim ale ja bym się tam zanudziła i wolałam zostać w domu i tak sobie sama leżę.
Dziewczynki, bardzo dziękuję za gratulacje.
My byliśmy dzisiaj u moich rodziców na obiedzie, bo oczywiście mojego M jutro nie będzie. Po obiadku tak mi się zrobiło sennie, że myślałam, że zasnę na siedząco. Jakoś dałam radę i tak do tej pory się męczę. M poszedł do kolegi chciał, żebym szła z nim ale ja bym się tam zanudziła i wolałam zostać w domu i tak sobie sama leżę.
ewelina09065
czas oczekiwania...
ja chceuwielbiam ta salatke. sama bardzo czesto ja robieA My się właśnie zajadamy sałatką gyrosową,którą dziś zrobiłam. :-) Chce ktoś?
a mnie dzis caly dzien boli glowa....oszalec mozna...spalam dwa razy w dzien i nie wiem co bede w nocy robic
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Proszę bardzo. Z sosem Tzatziki.
ewelina09065
czas oczekiwania...
ale mi smaka narobilasaz slinka cieknieale ja z sosem tzatziki jeszcze nie robilam zawsze tylko ketchup i majonezwiec musze sprobowac z nowym sosikiem:-)Proszę bardzo. Z sosem Tzatziki.
Ha , ha z ta ulubioną synową to trafiłaś, ja jestem najmłodszą a ma ich jeszcze 4, więc ma w czym wybierać.widocznie kochana teściowa lubi wasze towarzystwojesteś dobrą synową to przychodzi na pogaduchy:-):-):-)
Och, Agutko rozpieszczasz tego swojego M. Wiesz jest takie powiedzenie TAKIE ŚNIADANKO JAKIE KOCHANKO, a u Ciebie te rarytasy przed przutulankami pewnie.;-)Proszę bardzo. Z sosem Tzatziki.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kameleon1610
Aktywna w BB
Agutka,moje ślinianki napłynęły śliną...a wnętrzności się skurczyły z głośnym wyciem.......jeju,ja też chcę tej sałatki!wogóle bym zjadła też tego kebaba z reklamy knorra,i jeszcze zupkę serową z grzankami....i wczorajszą pizze,którą robiłam,mniam!!!!!!!!
Rybko,jak tobie super,masz swoje upragnione 2 kreseczki....u mnie to na razie sfera marzeń.......do owu tydzień,potem długie czekanie....do 26 lutego....co niektóre z nas będą testować,a ja będę się kopulować hehhehe!Agutka,coś mi mówi że ty jesteś już ,,podwójna'',tak mi ten twój śluzik i ogólne samopoczucie nie daje spokoju.....ale pewnie wolisz poczekać do Walentynek,zawsze to fajniej byłoby się dowiedzieć...
Rybko,jak tobie super,masz swoje upragnione 2 kreseczki....u mnie to na razie sfera marzeń.......do owu tydzień,potem długie czekanie....do 26 lutego....co niektóre z nas będą testować,a ja będę się kopulować hehhehe!Agutka,coś mi mówi że ty jesteś już ,,podwójna'',tak mi ten twój śluzik i ogólne samopoczucie nie daje spokoju.....ale pewnie wolisz poczekać do Walentynek,zawsze to fajniej byłoby się dowiedzieć...
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
ale mi smaka narobilasaz slinka cieknieale ja z sosem tzatziki jeszcze nie robilam zawsze tylko ketchup i majonezwiec musze sprobowac z nowym sosikiem:-)
Ja właśnie tam,gdzie jest wpisany majonez,czy keczup,nalewam sos. :-) Tylko bez ogórków ten Tzatziki,oczywiście,bo na opakowaniach piszą,żeby je dodać. Sam jogurt wystarczy stanowczo.
Podziel się: